Čempionšip –nagrade za decembar

Čempionšip je proglasio najbolje aktere u mesecu decembru!

U konkurenciji menadžera nominovani su bili:

Stiv Evans (Lids Junajted)

Lids je počeo da upija Evansovu energiju! 12 bodova iz 6 tekmi, neporaženi u decembru a sve je počelo pobedom protiv jorkširskih rivala Hal Sitija.

Aitor Karanka (Midlzbro)

Midlzbro je imao paklen mesec! Uspeli su da u 5 utakmica sa direktnim rivalima za Premijer Ligu osvoje 13 bodova uz gol razliku 7:0! Posebno je impresivna bila pobeda u Brajtonu 0:3 čime su okončali niz Galebova od 21 tekmu bez poraza! Karanka je bio u kavezu sa zmijama a izašao iz njega u novim cipelama. Svaka čast, lepo je što Čempionšip ima ovakvog menadžera.

Mik Mekarti (Ipsvič Taun)

Traktori su ostvarili 4 pobede u 6 mečeva, od toga 3 na gostovanjima. Totalno su se vratili u epicentar borbe za plejof i nisu klonuli duhom kada im rezultati nisu išli na ruku.

Din Smit (Brentford)

Nije mogao poželeti bolji početak karijere na Grifin Parku. 11 bodova u 6 tekmi i 12 postignutih golova u decembru – najviše od svih timova od Čempionšipa do Lige 2.

aitor-karanka

Menadžer meseca je briljantni Aitor Karanka!

U konkurenciji igrača nominovani su bili:

Adam Klejton (Midlzbro)

Stena u veznom redu Midlzbroa! Jedan od najzaslužnijih što odbrana Midlzbroa nije dobila gol u decembru, a imao je i zasluge u napadačkom delu. Posebno dobar je bio protiv Brajtona i Ipsviča.

Fernando Forestijeri (Šefild Venzdej)

5 golova u 6 tekmi a lepotica protiv Birmingema se posebno ističe. Hitar i direktan, po nama trenutno najbolji igrač Venzdeja.

Tom Ins (Derbi Kaunti)

5 golova u decembru – po jedan Ipsviču i Lidsu a het-trik (njegov prvi u karijeri) Bristol Sitiju. Jedan od najboljih igrača Derbija, tima koji gazi ka Premijer Ligi.

Met Mils (Notingem Forest)

Vođa odbrane koja je poklekla samo 4 puta u 6 decembarskih utakmica. Osim toga, Mils je bio konstanta opasnost za protivnika na kornerima pa je uspeo postići i dva gola i tako bio inspiracija svojim saigračima.

adam-klejton

Adam Klejton je igrač meseca i tako potvrdio Borovu dominaciju u decembru

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply