Čempionšip – nagrade za decembar

Decembar je bio prepun akcije, odigrano je mnogo utakmica pa je red i da se odaberu najbolji koji su obeležili mesec decembar.

Nominovani za najboljeg igrača decembra :

Dejv Edvards (Vulverhempton Vonderers)

Dolaskom Pola Lamberta na klupu Vukova, Edvards je dobio potpunu slobodu na terenu što se višestruko isplatilo. Postigao je 4 gola a zanimljivo je da sva 4 gola koja je postigao ili su doveli Vukove u prednost ili su poravnali rezultat.

Dvajt Gejl (Njukasl Junajted)

Šest golova u decembru za Gejla koji igra neverovatno ove sezone. Treba napomenuti da je u decembru zabeležio savršeni het trik protiv Birmingema. Trenutno je na 19 golova i nastavlja da rešeta mreže, možemo reći slobodno da igra u životnoj formi.

Dejvid Stokdejl (Brajton & Houv Albion)

Konstantan kao i ceo tim Brajtona koji trenutno sedi na čelu tabele. Sve što može da se odbrani, on će odbraniti, sigurno komanduje odbranom i predstavlja jedan od glavnih šrafova u impresivnoj mašineriji Galebova koju ćemo skoro sigurno gledati u PL naredne sezone.

Sem Vajnal (Barnsli)

Kakav god gol vam padne na pamet, Vajnal ga je postigao ovaj mesec. Iz blizine, glavom, volej udarci, utrčavanje iza odbrane, ma sve. Odlični nastupi ovog meseca doneli su mu 6 na golova na isto toliko utakmica.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC DECEMBAR – SEM VAJNAL (BARNSLI)

sam-winnall

Nominovani za najboljeg menadžera u decembru :

Kris Hjuton (Brajton & Houv Albion)

Nastavlja da radi sjajan posao koji je započeo prošle sezone sa Galebovima a ovaj mesec je samo nagrada za mukotrpni rad od početka sezone. Njegova ekipa je uzela 13 od mogućih 15 bodova u decembru i nalazi se na samom vrhu tabele.

Slaviša Jokanović (Fulam)

Ako je bilo nekih sumnji u Jokanove kvalitete sada ih zasigurno nema. Vodi Fulam iznad mogućnosti i drži ih nadomak mesta koje vode u plej of. U decembru su pokupili 11 bodova od mogućih 15 i dali neverovatnih 15 golova od čega se najviše izdvaja demoliranje Redinga od 5-0.

Geri Monk (Lids Junajted)

Neočekivano brzo doneo je Lidsu stabilnost koja mu je bila preko potrebna. Napravio je od njih tim koji ozbiljno izgleda da može izgurati pohod na Premijer Ligu do kraja. U decembru je pokupio 13 bodova od mogućih 18 i sasvim zasluženo se našao u ovom odabranom društvu.

David Vagner (Hadersfild Taun)

Fantastičan posao radi Vagner sa Hadersfildom i nakon mini krize ponovo su krenuli da igraju kao na početku sezone te su u decembru pokupili 14 bodova od mogućih 18 i pritom su dali gol na svakoj utakmici! Vagner je takođe i odbio povratak u Bundesligu što govori koliko veruje u to što radi s Terijerima.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC DECEMBAR – KRIS HJUTON (BRAJTON & HOUV ALBION)

chris-hughton

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply