Čempionšip – nagrade za avgust

U prezanimljivom i neizvesnom avgustu istakli su se neki igrači i menadžeri od kojih to niste očekivali. Evo spiska najboljih u avgustu.

Nominovani za najboljeg igrača avgusta su:

Tom Kerni (Fulam)

Kerni izgleda da konačno ispunjava potencijal koji su njegova tehnika, pasevi i dribling uvek obećavali. Dobio je slobodnu desnu stranu sa dozvolom da ulazi u sredinu što je rezultovalo sa 2 gola. Pogotovo je sjajan onaj sa mnogo felša protiv njegovog bivšeg kluba Lidsa.

Met Doerti (Vulverhempton Vonderers)

Bio je sjajan u defanzivi Vukova koji su primili samo 4 gola u 5 utakmica, a pokazao je da se snalazi i u protivničkom šesnaestercu golom protiv Redinga. Umalo to isto da ponovi i protiv Hadersfilda.

Konor Hurihejn (Barnsli)

Irčeva energija i pokretljivost bila je ključna u uspešnom povratku Barnslija u Čempionšip. Postigao je 2 gola uključujući i sjajan slobodnjak za pobedu 3-2 protiv KPR-a, a osim toga napravio je i  3 asistencije.

Aron Mui (Hadersfild Taun)

Mui je kreativac koji stoji iza uspeha Terijera i njihovog starta bez poraza. Igra malo dublje nago što je to inače radio, njegova vizija i dodavanja iz dubine pokreću ceo tim. Sjajano izvođenje prekida je takođe od velike pomoći Hadersfildu.

NAJBOLJI IGRAČ AVGUSTA JE – KONOR HURIHEJN (BARNSLI)

hurihejn

Nominovani za najboljeg menadžera avgusta su:

Najdžel Klof (Barton Albion)

Sa malim timom i još manjim budžetom Barton Albionu je predviđena teška sezona i borba za goli život u Čempionšipu. Bez obzira na to Klof i je doveo do dve pobede i jednog remija u avgustu, uključujući i onu čuvenu 1-0 nad komšijskim Derbijem.

Pol Hekinbotom (Barnsli)

Nova liga? Uopšte nije problem za menadžera koji je karijeru počeo u februaru! Ostao je odan svojoj napadačkoj igri koja ih je i dovela u ligu više. Postigli su 12 golova i pobedili 3 od 5 tekmi.

Li Džonson (Bristol Siti)

Raspored u avgustu doneo je Džonsonu susrete sa 3 tima koja su ispala iz Premijer Lige. Bez obzira na to uspeo je da skupi 9 poena u 5 tekmi, a dve od te 3 pobede došle su preokretom.

David Vagner (Hadersfild Taun)

Neverovatno je počela sezona za Hadersfild Taun! Metode ovog Nemca su urodile plodom i pokupio je 13 poena od mogužih 15. Najimpresivnija bila je pobeda nad Njukaslom pre nego što su remizirali sa Aston Vilom.

NAJBOLJI MENADŽER AVGUSTA JE – DAVID VAGNER (HADERSFILD TAUN)

Vagner

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply