Čempionšip – nagrade za avgust

Avgust je iza nas i red je da se dodele nagrade za najbolje koji su obeležili ovaj mesec. Naravno kao što smo već najavljivali, jasno vam je u koji klub su otišle nagrade, ipak su zapalili Čempionšip.

Nominovani za najboljeg igrača za mesec avgust :

Darnel Fišer (Preston Nort End) – odbrana

Član prošlosezonske odbrane Roterama koja je bila najgora u ligi sa 98 primljenih golova sada u Prestonu igra sjajno. Četiri puta nisu primili gol od pet utakmica u avgustu a najzapeženiju ulogu imao je protiv Lidsa kada je imao čišćenje sa gol linije.

Natanijel Mendez-Leing (Kardif Siti) – krilo

Momak je apsolutno obeležio ovaj mesec u svom novom klubu. Na prve četiri utakmice postigao je četiri gola i bio jedan od najzaslužnijih igrača za trenutnu poziciju Kardifa na čelu tabele i maksimalan učinak u avgustu.

Bili Šarp (Šefild Junajted) – napad 

Šta reći o ovom momku a da već ne znate? Prošlogodišnji igrač sezone u Ligi 1, legenda Oštrica, strelac 4 gola u avgustu i za sad jedini strelac Šefild Junajteda u povratničkoj sezoni u Čempionšip.

Martin Veghorn (Ipsvič Taun) – napad

Sezona je već bila počela kada je on potpisao za Traktordžije. Prva četiri šuta u okvir gola su završili iza golmana, pritom kada uračunate da je njegov tim bio odličan u avgustu ovo je sasvim dovoljno da se nađe u ovoj kategoriji.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC AVGUST JE – NATANIJEL MENDEZ-LEING

Nominovani menadžer za najboljeg u avgustu :

Tomas Kristijansen (Lids Junajted) 

Iako je Geri Monk postavio visoko lestvicu, Kristijansen se sasvim dobro našao. Pet tekmi za redom bez primljenog gola, bez poraza još uvek. Lepo je biti navijač Lidsa ovih dana.

Mik Mekarti (Ipsvič Taun)

Četiri pobede iz pet utakmica je skroz respektabilan rezultat pogotovo zato što je iskusni Irac imao popriličnih problema u sastavu tima zbog povreda i bolesti. Ipak pokazao je da se odlično snalazi u nezavidnim situacijama, zbog čega inače Ipsvič od kako je on na njihovoj klupi igra iznad realnih očekivanja i mogućnosti.

Nuno Espirito Santo (Vulverhempton Vonderers)

Ogromna potrošnja novca na pojačanja ne moraju da znače i dobre rezultate na teren, najbolje vidimo po primeru Aston Vile, međutim ovde je drugačije. Nuno Espirito Santo je sasvim fino posložio ekipu i pokupio je 10 bodova iz prvih 5 utakmica.

Nil Vornok (Kardif Siti)

Mag fudbala, bez dileme. Nakon što je ostavio onakav Roteram u ligi, sada čini čuda s Kardifom. Perfektan mesec bez poraza, sve pobede, iznedrio je neke igrače za koje nismo očekivali da mogu tako da igraju. Očigledno vidi što ne vide mnogi, prekaljeni lisac zasluženo se našao ovde.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC AVGUST – NIL VORNOK (KARDIF SITI)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply