Čempionšip – najbolji u aprilu

Čempionšip – nagrade za april

Imamo šampione, samo se čeka jos Fulam. Kada već pričamo o Fulamu, računam da će Vam ovo biti omiljeno izdanje mesečnih nagrada za Čempionšip.

Nominovani zan ajboljeg igrača za mesec april:

Daniel Ajala (Midlzbro) – štoper

Španac je imao sjajan april! Lider je odbrane koja je primila samo 5 golova u 6 jako teških utakmica, a postigao je i 3 gola uz jednu asistenciju, sve nakon kornera.

Luis Graban (Aston Vila) – napadač

Svojom snagom redovno uspeva da “razbaca” štopere oko sebe i pravi prostor za saigrače, što je pomoglo Aston Vili da osigura plejof poziciju. Uz to je dodao i 4 gola iz 5 utakmica.

Aleksandar Mitrović (Fulam) – napadač

Branilac ove laskave titule, bio je sjajan i ovog meseca! Dao je 5 golova u 6 utakmica, ali navijače svakako najviše raduje njegova strast prema klubu, uprkos tome što je igrač na pozajmici.

Heri Vilson (Hal Siti) – napadač

Sa 4 gola i 2 asistencije, bio je glavni šraf u napadu koji je postigao čak 16 golova u aprilu. Čak i kada nema loptu, predstavlja pretnju za protivničku odbranu.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC APRIL – ALEKSANDAR MITROVIĆ (FULAM) 

mitrovic

Nominovani za najboljeg menadžera za mesec april:

Najdžel Klof (Barton Albion)

Počeli su april na dnu tabele, a onda i izgubili kod kuće od Hala. Međutim, kada su ih već svi videli u Ligi 1, uspeli su da vežu 3 pobede i ostanu u trci za opstanak, što pokazuje nivo poverenja koji postoji između menadžera i navijača.

Slaviša Jokanović (Fulam)

Novih 5 pobeda uz 1 remi i borba za promociju još uvek nije gotova! Sveće se rešiti u poslednjem kolu. Ovaj čovek MORA napokon da uzme ovu nagradu!

Nuno Espirito Santo (Vulverhempton Vonderers)

Dobili su Kardif u onoj ludoj utakmici, a bili su sjajni i sa ostalim rivalima, sakupivši čak 14 bodova iz 6 utakmica. A ako niste znali, obezbedili su i titulu šampiona, što nikome nije iznenađenje, jer su igrali konstantno dobro tokom cele sezone.

Toni Pjulis (Midlzbro)

Došao je zimus kao pravi čovek da obezbedi mesto u plejofu, što je i učinio. Solidan mesec je iza njega i ekipe, 11 bodova iz 6 utakmica, dovoljno za borbu za povratak u Premijerligu.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC APRIL – SLAVIŠA JOKANOVIĆ (FULAM)

jokanovic

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply