Kladioničarski kutak – septembar (8)

Ovog vikenda kladioničarski kutak posvećujemo čoveku, pioniru klađenja kod nas, našem bratu Dimi, koji se ženi ovog vikenda!

Dima je pržio na Vulvse i Morkamb još kad su se tiketi uplaćivali na indigo papiru, da ne kažem sad baš na kamenoj ploči 🙂

Dimo neka je sa srećom!

Ako aktivnost na stranici ovog vikenda bude slabija, znate o čemu se radi…

A sad na posao…

Roteram – Njukasl  2&tim2 2+ (1,82)

Već ste navikli u mojoj rubrici da igram redovno protiv Roterama, a to je zato jer mislim da će ispasti ove sezone pisao sam još u najavi sezone. Kad daju ovako cool kvotu kako da ne gruvam protiv njih? Njukasl je osokoljen pobedom u derbiju s Noričem i ići će na pobedu 1 kroz 1.


Plimut – Jeovil  1 (1,90)

Potpuno mi je nejasno kako kladionice daju ovako veliku kvotu na Hodočasnike? Za mene Plimut ima velike šanse da uradi ono što je Nortempton uradio prošle sezone, već su 5 poena ispred svih. Uz sve to igraju sa Jeovilom koji ne može baš da se pohvali preteranim kvalitetom u timu.


Nortempton – Bristol Rovers  GG3+ (2,15)

Očekujem golove ovde kao i pobedu domaćina koji deluje odlično. Ove ekipe se dobro znaju jer su prošle sezone igrali u Ligi 2 i jedni i drugi. Nadam se da će Aleks Revel i Meti Tejlor biti raspoloženi.


Vikomb – Eksiter  1X&0-3 (1,82)

Ovo je samo jer nemam hrabrosti da rokam čist kec na domaćina. Ovo je ipak sigurnije, bolje dobiti manje nego pasti za više. Bolje biti ceo život bogat nego jedan dan siromah.


dule27

Brentford – Vigan 1 (2,05)

Baš gotivim klub sa Grifin parka! Osim otpuštanja Varbartona i dovođenja onog Holanđanina umesto njega, mislim da klub vuče prave poteze. Ove sezone nije to više ona ekipa koja igra GG3+, mnogo su čvršći, ozbiljniji. Kod kuće imaju odličan skor, za razliku od Vigana koji je ove sezone zabeležio sve poraze na strani. Kvota za keca mi je lepa a ako se Latiksima baš sad posreći… e onda jebiga.


Bristol Siti – Notingem Forest 3+ (1,75)

Da mi neko kaže da spojim dva tima iz Čempionšipa za koje verujem da će odigrati na golove spojio bih ova dva, i to baš na Ešton Gejtu. Napred Lord, nazad Stojković – to je već GG 😀


Vimbldon – Džilingem 3+ (1,85)

Ako se jednom obesim biće to zbog Vimbldona 🙂 Ipak, ne mogu da ih preskočim, pogledajte im samo statistiku…


Nots Kaunti – Morkamb 3+ (1,70)

Očekujem da ovde pršti od golova, možda i do 7+! Tačan rezultat 5:2! Dakle, pored golova očekujem i pobedu domaćih…


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

4 komentara

Leave a Reply