Kladioničarski kutak – septembar (7)

I prošlog puta smo geknuli na jednom paru, na jednom golu, koban je bio Vimbldon…flash ga je čak izbacio 2:1 ali ubrzo i korekciju. Još nam nije dobro, i što bi rekao Dule pacov iz sada već kultne serije – ne znam da li da se roknem ili da kresnem nešto.

No, znamo da je 8 parova teško pogoditi i to je deo ove igre. Pred vama su novi parovi a kvota je 110 pa šta nam bog da! Skor između Duće i Kecka je, između juga i severa (geografski gledano) je 103,02 : 61,40!

Svindon – Nortempton  GG (1,72)

Jednostavno jedan od onih tipova što mi padnu na pamet čim otvorim listu, nisam uopšte ni gledao kvotu. Ne želim sad na silu da podižem kvotu, igram ono što mislim da će doći.


Bredford – Flitvud Taun  1 (1,80)

Nakon 5 remija u nizu mislim da je vreme da Bantamsi pobede nekog, a Flitvud je došao kao poručen. Primili su 8 u poslednje 3, a posebno ih je razmontirao MK Dons u prošlom kolu. Bredford ima najbolju odbranu lige i očekujem 2-0 za domaćina.


Donkaster – Karlajl  1 (2,15)

U nekom od prošlih kk sam takođe tipovao na Roverse i u prošlom sam ih igrao na golove i nisu me izneverili nijednom. Znam da je Karlajl jedini tim u Ligi 2 koji nema poraz i jedini uz Bredford u celoj EFL koji nema poraz ali mislim da je došlo vreme da se to desi. Donkaster ima kvalitetniju ekipu i ja čvrsto verujem da se vraćaju u L1. Nadam se da će nakon ovog kola Bredford biti jedina ekipa bez poraza u EFl.


Birmingem – Preston  1X&0-3 (1,72)

Možda sam prevelika kukavica da igram ovu istu igru samo 0-2 ili čistog keca na domaćina ali bolje da pogodim manju kvotu nego da ne pogodim uopšte. Birmingem gradi čvrste temelje sa dobrim trenerom dok se Preston pati ove sezone i biće uspeh ako opstanu. Iako gotivim goste moram da slušam mozak, a ne srce.


dule27

Kao prethodnog puta, u moru mečeva na kojima očekujem golove izabrao sam 4 koja su mi ‘najsigurnija’. Svako ko prati engleze i pogleda ovaj moj spisak parova verovatno ima istu asocijaciju kao i ja. Dakle, nisam nešto posebno pametan samo sam tu da vas podsetim ukoliko vam je neki od ovih bisera promakao 🙂 Parove sam izabrao pre par dana, kvota je bila veća ali šta je tu je…samo neka dođe. Srećno!

Česterfild – Džilingem 3+ (1,75)

Šefild Junajted – Bristol Rovers 3+ (1,80)

Krouli Taun – Kolčester Junajted 3+ (1,80)

Barnet – Morkamb 3+ (1,70)


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply