Kladioničarski kutak – septembar (6)

U svakoj glavi neki kvar, rešenje znamo ti i ja, svaki petak ista stvar, svako traži kome da se da… 🙂

Novi kladioničarski kutak je ovde!

Ovaj vikend kvota je 156, a trenutni skor između Duleta i Kecka je 89,25 : 55,07!

Kecko je za 1 smanjio prednost u odnosu na prethodno kolo… spavaš li mirno Duća?!

Dosta zajebancije, evo parova!

Midlzbro – Totenhem  2 (2,05)

Mene Boro nije ubedio u dobru igru i lak opstanak u PL. Svi su požurili sa prognozama kako će oni lagano opstati, po meni biće to mnogo teže. Dajem prednost Totenhemu ovde a kada sam video kvotu nisam mogao da verujem koliko je visoka.


Sanderlend – Kristal Palas  GG (1,82)

Očekujem po gol sa obe strane. Crne Mačke moraju napasti i kladim se da će Defo biti strelac, a odbrana im je preslaba da bar jednom Benteke ne skoči i napravi problem a tu su i Zaha i Taunsend.


Luton – Donkaster  GG3+ (2,05)

I ovde verujem da će biti golova. Donkaster je dao gol na svakoj utakmici do sada i verujem da će to nastaviti i u Lutonu zbog njihovog kvaliteta. Luton sa druge strane je jedno od težih gostovanja i iako mislim da će Donkaster biti u top3 ove sezone može se desiti i da izgube ovde. Zato je najbolje GG3+ pa nek se napada na sve strane.


Roteram – Kardif  GG (1,80)

Nikada nisam igrao 3 na golove kao ovo kolo. Ipak, nemam pravila i igram uvek ono što me vuče čim pogledam u listu. Kardif je pao na poslednje mesto i nema više šta da čeka. Roteram ima jedan od najmanje kvalitetnih timova u ligi ali dovoljno za jedan gol na svom terenu.


dulle

Izabrao sam 4 para iz nižih liga za koje smatram da će obilovati golovima. Nemam predstavu ko će izaći kao pobednik iz ovih mečeva osim što mislim da bi Norič trebao dobiti. Prođite malo po statistici, trenutnoj formi ovih 8 ekipa i shvatićete zašto sam se odlučio baš za njih. Moj motiv je da dobijemo neke pare i da stignem Duleta u našem internom okršaju 🙂

Norič Siti – Barton Albion 3+ (1,90)

AFC Vimbldon – Šruzberi Taun 3+ (1,80)

Bari – Česterfild 3+ (1,85)

Morkamb – Krouli Taun 3+ (1,80)


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply