Kladioničarski kutak – septembar (5)

Utorak, Liga kup, engleski fudbal, Dule i Kecko – konačno rešenje: Kladioničarski kutak!

Sredina je nedelje, englezi u ponudi, valja se opržiti nešto kako bi veče dobilo smisao. Ponuda i nije neka, ne znamo ko će istrčati na teren, tačnije ne znamo sastave ekipa ali jbg, kladiti se mora. Uspeli smo nešto da sastavimo, miks golova i fikseva, pa šta nam bog da. Trenutni skor između Duleta i Kecka je 86,49 : 51,44! Kecko ne pomišlja na predaju, liga je maraton a ne sprint i trka je tek počela… iako nije ni malo ugodno kad te smatraju izrodom, sramotom familije, mrljom koja 4 para ne može da pogodi…nebitno sad.

Danas gađamo kvotu 256, što je kvadrat broja 16, a 16 je dupla vrednost broja 8 a to je broj parova koje moramo pogoditi! Slučajnost? Nisam ni mislio.

Bornmut – Preston Nort End  1&2-5 (2,00)

Očekujem pobedu domaćina i ovom golovima samo ojačavam kvotu. Očekujem da oba tima izađu sa jačim postavama jer žele da prekinu poraze u ligi jednom pobedom i podizanjem samopouzdanja, a Trešnjice su mnogo kvalitetnije.


Nortempton – Mančester Jun  2&2-5 (1,67)

Ne dajem ni najmanju šansu Obućarima i ne sećam se kada je Murinjo izgubio od niželigaškog tima. Osvajao je Liga Kup u Čelsiju i sećam se da je uvek izvodio jake postave. Nadam se nekom 0-3 rezultatu.


Stouk Siti – Hal Siti  1 (2,05)

Marku Hjuzu trebaju pobede pod hitno, a čak i da nije tako on ne krije da obožava Liga Kup koji je osvajao i kao igrač i sa Čelsijem i sa Junajtedom. Hal Siti ima najkraću klupu u ligi i to bi sada trebalo doći do izražaja. Stouk uvek igram u kupovima i retko kada me iznevere.


Fulam – Bristol Siti  GG (1,65)

Ova utakmica mi najviše miriše na GG čim sam pogledao listu pa ću ostati pri svom instinktu iako Fulam malo slabije dolazi u ovu igru u zadnje vreme.


dule27

Skantorp Junajted – Čarlton Atletik 1 i 2-6 (2,45)

Skantorp ima sasvim pristojnu odbranu ali im je zato napad najbolji u ligi, ubedljivo. Iskren da budem prvo sam napisao 3+ na ovu tekmu, ali sam se ipak odlučio na ovu ponudu sad jer pogledah statistiku Gvozdenih na domaćem terenu ove sezone – 12:1 gol razlika! Skantorp ima priliku da se odlepi na čelu tabele i mislim da je neće propustiti!


Derbi Kaunti – Liverpul 2 i 2-5 (1,77)

Derbi je slaboj formi, verujem da su dolaskom Pirsona očekivali renesansu a dobili…pa suprotno. Liverpul nema evropskih utamica, Klop mora dati svima šansu da se nametnu a i ako malo bolje razmislite shvatićete da Jirgenu kroz karijeru zaista leže kup sistem takmičenja. Zato ja ovde očekujem 2 i neki realan raspon golova.


Njukasl – Vulverhempton 1 i 2-6 (2,05)

Može li Vuk da očerupa Svraku 2x u nekoliko dana na njenom terenu? Verovatno može. Da li će se to i desiti? Verovatno neće. Verujem da su fudbaleri Njukasla izvukli neke pouke iz subotnjeg meča sa Vulvsima i da će ih sada shvatiti ozbiljnjije.Verovatno su se igrači malo osokolili da ne kažem istripovali nakon 6 komada datih KPR-u, i dobro je za njih da ih je neko spustio na zemlju.


Lester – Čelsi 2 i 2-5 (2,55)

2 zanimljive činjenice vezane za ovaj meč koje me upućuju na pobedu Čelsija. Prva je da Lester igra Ligu Šampiona, a Čelsi ne izlalzi iz Engleske (osim što je gostovao Svonsiju). Druga je broj ozbiljnih igrača koji konkurišu za prvih 11, i tu je Čelsi u velikoj prednosti. Priznaćete kada ne igraju prvih 11 kao što će to biti večeras, sa mnogo boljom postavom raspolaže Čelsi nego Lester. Pitanje je koliko se Lesteru ostaje u Liga kupu, upravo iz ovih razloga.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply