Kladioničarski kutak – septembar (3)

Nije da se hvalimo ali JESTE LI VIDELI KAKO SMO TIPOVALI U PROŠLOM KUTKU? 6/8, a od dve utakmice koje nisu došle delilo nas je po jedan gol (na jednoj je čak i penal promašen). Duća je zabeležio perfect score, 4/4, i tako ostavio Kecka da mu gleda u leđa! 64,91 : 42,53 je trenutan skor u korist Duleta! Ipak, od stare slave se ne živi pa idemo u nove pobede! Ovaj put kvota 167!

Šefild Venzdej – Bristol Siti tim1 2+ (2,00)

Sove se bude i sigurno će ići na to da povežu dve pobede na domaćem terenu. Stiven Flečer i Fernando Foresteri obećavaju dva gola, a dobra je kvota i još se osiguram ako bude neka luda utakmica 2-2.


KPR – Njukasl Junajted  2 (2,20)

Idem na Svrake da pobeđuju petu u nizu. Čini se da su se uigrali i da im niko nije ravan sada. KPR ima mladu ekipu i očekujem tesnu tekmu ali da na kraju Svrake odnesu ceo plen.


Aston Vila – Brentford GG (1,77)

Roteram – Notingem Forest GG (1,67)

Nemamo baš neki izbor samo 11 tekmi i prognoziramo 8. Odlučio sam se ovako na golove i očekujem tesne tekme bez nekih velikih pobeda.


dule27

Lids Junajted – Blekburn Rovers 1 (2,15)

Derbi dna tabele. Lids mora pobediti ako žele da se Monk oslobodi negativnog pritiska pod koji polako pada. Protivnik je idealan, verovatno trenutno najgori tim u ligi. Da li će od ove utakmice krenuti na bolje za Lids?


Norič Siti – Vigan 3+ (1,75)

Obe ekipe su napadački orijentisane i igraju na gol više. Uostalom pogledajte njihovu statistiku sa nekoliko poslednjih mečeva.


Vulverhempton – Barnsli 3+ (1,85)

Prodali su me u prošlom kolu, ali u nedostatku boljih parova opet ću igrati na Vukove. Pre svega jer igraju protiv Barnslija koji je jako lepo krenuo na njihovih 6 utakmica palo je 23 gola! Skoro 4 po utakmici!


 Bristol Rovers – Volsol 3+ (1,85)

Ovo je utakmica na kojoj mora biti uzbuđenja i golova. Tačka.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply