Kladioničarski kutak – septembar (2)

Novi vikend je pred nama, kladioničarski kutak izbacuje nove fikseve. U prošlom kolu smo bili dobri, 5/8, a i ove 3 što smo promašili bilo je ozbiljno klackanje! Nots Kaunti, proklet bio! Kecko je pogodio 3, Duća 2 pa je prednost koju je Duća imao smanjena i sada je skor 42,89 : 38,92. Ono što još treba da znate da nam je procenat pogađanja 54%, i nije tako loše za momke koji su išli u specijalnu školu 🙂

Danas dajemo kvotu 321! 3,2,1… dobitak?!

Arsenal – Sautempton 1&2-4 (2,40)

Prošlo je skoro 30 godina od kada je Sautempton poslednji put pobedio Tobdžije na njihovom terenu i ne verujem da će se to desiti ni ovaj vikend. Ne samo zbog toga nego zbog same igre Svetaca koja je potpuno neuverljiva. Očekujem lakšu pobedu Arsenala bez primljenog gola pa sam pojačao sa ovih 2-4 i kvota je odlična.


Luton – Grimzbi GG3+ (2,30)

Prošle nedelje sam gledao Grimzbi i video katastrofalnu odbranu i ne toliko loš napad, naročito se ističe Omar Bogl kao odličan napadač za ovaj rang takmičenja. S toga verujem u bar jedan gol Grimzbija, a očekujem pobedu Lutona jer su generalno kvalitetnija ekipa i trenutno u dobroj formi. Ovakva igra mi je još sigurnija nego da gađam pobedu Šeširdžija.


Plimut – Kembridž tim1 2+ (2,10)

Najteži par definitivno i najteža odluka. Iako Kembridž ne prima mnogo golova ipak su poslednji na tabeli i ne mogu tako zatvoreno igrati to je sad evidentno. Ni Plimut nije previše efikasan na svom terenu ali očekujem da se to promeni ovu tekmu i da daju bar dva komada. Nisam htao čistog keca iz bojazni da ne bude neka luda tekma od 2-2 ili tako nešto.


Aston Vila – Notingem Forest tim1 2+ (1,90)

Moj poslednji par se igra u nedelju! Očekujem pobedu Vile ali želeo sam da se zaštitim sa ovom igrom jer svakako mislim da će dati bar dva komada. Ros Mekormak, Džek Griliš i Rudi Gested prosto pozivaju na ovu igru protiv tima na čijim tekmama u proseku pada 4,4 gola po utakmici.


dule27

Roteram Junajted – Bristol Siti 3+ (1,95)

Volim da pržim i jednu i drugu ekipu na golove. Gostima je otišao Kođia ali eto prilike ostalim napadačima da se nametnu. Osim golova ne bih ništa prognozirao iako naginjem pobedi gostujuće ekipe.


Vulverhempton – Barton Albion 3+ (2,25)

Obe ekipe su ove sezone pokazale da umeju da odigraju na golove a to se posebno odnosi na Barton. U ovoj utakmici očekujem da Zengina ekipa krene svim silama na pobedu što nam garantuje zanimljivu i otvorenu utakmicu. Osim što očekujem golove verujem da će Zengini Vukovi i doći do sva 3 boda! 2:1 tačan rezultat 🙂


Kru Aleksandra – Eksiter Siti 3+ (1,80)

Kru Aleksandri pogoduje domaći teren dok Grci u gostima vole da igraju na golove – sa logičke strane stvar je jasna.


Stivenidž – Krouli Taun 3+ (1,85)

Na poslednjih 6 utakmica Stivenidža palo je 28 golova! Nije to više ona ekipa od prošle sezone čije su utakmice bile zanimljive koliko i one u Super Ligi Srbije! Na talasu ovih rezultata rokam 3+!


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply