Kladioničarski kutak – septembar (1) 2015

Premijer Liga i Čempionšip su na pauzi zbog reprezentativnih obaveza, ali ne klonite duhom jer umemo mi da promašujemo i niže lige. Birali smo parove iz Lige 1 i Lige 2. I ćorava koka ubode nešto, a jednom ćemo i mi STVARNO pogoditi sve, zato budite uz nas. Ovo su naši kladioničarski saveti.

Sautend Junajted- Piterboro Junajted  1 (2,25)

Da, očekujem prvu pobedu ekipe Fila Brauna. Očekujem takođe da će biti tesna pobeda od 1 razlike.


 

Barton Albion – Koventri Siti  X (3,2)

Mislim da je Koventri generalno jača ekipa od Bartona ali u vidiljivom su padu forme i igraju u gostima. Barton je potpuno srećno i nezasluženo pobedio Šruzberi u prošlom kolu, nadam se da neće imati toliko sreće ovaj put.


 

Barnsli – Šruzberi Taun  1 (2.6)

Šruzberi ne može da pobedi ni kada dobro odigraju, a i to se retko dešava. Barnsli je mnogo jači  i iskusniji tim. Ne znam zašto je kvota ovako visoka?


 

Flitvud Taun – Ročdejl  X (3,2)

Dve po svemu podjednake ekipe i ovde očekujem 0:0 ili 1:1 zbog sjajne odbrane Dejla.


dulle27

 

 

Kembridž Junajted – Luton taun 1 (2.35)

Luton još uvek ne može da se sastavi sa formom. Kembridž je solidna ekipa, a Ričard Muni će imati celu ekipu na raspolaganju. Dakle, vraća se Beri Kor u špic Kembridža – miriše na golove!


 

Mensfild Taun – AFC Vimbldon X (3.10)

Utakmica u kojoj očekujem po gol sa svake strane. Dakle, 1:1 tačan rezultat.


 

Stivenidž – Plimut Argajl 3+ (2.15)

Stivenidž vodi Tedi Šeringem, pa da li od njega da očekujemo bilo šta osim ofanzive? S druge strane, Plimut igra jedan od najlepših fudbala u ligi, takođe ofanzivan. Jasno je dakle zašto na golove.


 

Vikomb Vonderers – Hartlpul Junajted 1 (1.75)

Očekujem sigurnu pobedu Vikomba, 2:0 tačan rezultat. Dobra ekipa, sa odličnim menadžerom i možda najboljom odbranom u ligi!


kecko

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply