Kladioničarski kutak – oktobar (6)

Danas ćemo pokušati nemoguće, treba da pogodimo 8 parova a u ponudi imamo samo 8 tekmi Liga Kupa i jednu tekmu Lige 2. Zbog toga ćemo prognozirati i Konferenciju ovaj put.

Dule se odlučio za sve parove iz ove Lige, a Kecko je miksovao.

Kvota je 237!

Solihul Murs – Forest Grin 2&2-4 (2,30)

Gosti su mnogo kvalitetniji i već godinama dosta ulažu u klub tako da očekuju promociju koja im je izmakla prošle sezone za malo. Tipujem na njih i golovima pojačavam kvotu.


Trenmer Rovers – Nort Feribi 1&2-4 (1,90)

Od domaćina očekujem da završe u plej-of mestima ove sezone dok je klub iz predgrađa Hala u velikim problemima. Izgubili su 7 tekmi u nizu i 9 od poslednjih 10. Jedno čega se plašim je goleade.


Meklsfild – Čester 3+ (1,90)

Ovaj par sam odmah upisao čim sam ga video u listi. Nemam tu šta puno da objašnjavam očekujem mnogo golova od dve ekipe u solidnim formama.


Istlajg – Torki  1&tim1 2+ (1,90)

Istlaj je prilično siguran na svom terenu, poslednji poraz bio je od Dag & Reda ali oni su mnogo mnogo kvalitetniji od Torkija koji je do sada sakupio samo 4 poena na gostivanjima. Očekujem pobedu domaćina uz iznenađujuće visoku kvotu.


dule27

Ponuda nikad jača, ko danas ne dobije pare nikad više neka ne igra kladionicu… nooooot! Ne znam ni sam šta bih igrao, našao sam 4 para uz pomoć štapa i kanapa, malo sam gledao u šolju, malo u pasulj, malo komšinici kroz prozor… Elem evo moja 4 ružna pačeta, neću ih analizirati, sve sam vam rekao, ostaje mi samo nada da će izrasti u 4 prelepa labuda.

Njuport Kaunti – Barnet 3+ (1,90)

Dag & Red – Alderšot 1 (1,75)

Voking – Brejntri GG (1,62)

Sautport – Jork 2 (2,80)


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

1 komentar

Leave a Reply