Kladioničarski kutak – oktobar (5)

Petak je dan za vruće pivo, debele žemske i kladioničarski kutak!

Danas smo spremili kvotu 280, u prevodu: nas dvojica smo stavili 300 dinkića a dobitak je sa bonusima 100 hiljada!

Pa neka je sa srećom!

Muzički repertoar nastavljamo temom iz Mortal Kombata u  izvođenju Šeng Sunga 🙂

MK Dons – Sautend  1 (1,80)

Donsi nemaju nijednu pobedu kući ove sezone u 7 tekmi, sada je pravo vreme. Igrali su dobro u prošlom kolu protiv Bristol Roversa, par puta pogodili prečku i na kraju ih je kaznio Meti Tejlor. Sada očekujem da sve isprave i uzmu 3 boda.


Vikomb – Barnet  1 (2,25)

Vikomb se ove sezone pretvara u domaćinsku ekipu dok je Barnet u problemima kao što sam i očekivao pre starta sezone. Dajem prednost domaćinu kao i pre par kola kada su me ispoštovali.


Njuport – Plimut  2 (2,10)

Poslednja ekipa na tabeli protiv lidera. Znam da je Njuport doveo novog menadžera, Grejema Vestlija, ali dolazi im trenutno najbolji tim u ligi pun samopouzdanja. Više se niko ni ne seća kada je Plimut izgubio poslednji put. Nadam se da me neće razočarati ni ovaj put.


Svonsi – Votford  1 (2,35)

Još jedan tim koji nema pobedu na svom terenu i na koji tipujem ovo kolo. Poslednjih par su izgubili sa dobrim igrama i sve sa 1 razlike, dok je Votford dobio prošlu u Midlzbrou uz lošu igru. Nadam se prvoj pobedi Labudova na Libertiju i očekujem da Votford ne poveže dva dobra rezultata u gostima.


dule27

Aston Vila – Fulam 1 (2,10)

Ako ovo ne bude 1 neka me jebe ceo stadion. Toliko 🙂


Bristol Siti – Blekburn Rovers 3+ (1,90)

Žao mi je što je Kođia napustio Bristol, on je bio još jedan dodatan razlog da rokamo na Bristol 3+. Ovde očekujem pobedu Bristola iako se sa totalno blesavom ekipom Blekburna nikad ne zna. Ono što mi je svakako sigurno su golovi.


Milvol – Flitvud Taun 3+ (1,85)

Obe ekipe igraju na gol više. Ključ je u menadžerima koji ih vode. Kod Milvola to je već duže vreme njihova legenda Nil Heris a kod Flitvuda relativno od skora Uve Rosler.


Šruzberi Taun – Nortempton 3+ (1,90)

4. par sam dugo birkao, igrao bih svašta nešto ali sam se odlučio na par iz Lige 1. Tu pada najviše golova, na tiketu imamo samo Milvol na golove iz ove lige, pa sam metodom eliminacije došao do toga da mi drugi par bude baš ovaj.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply