Kladioničarski kutak – oktobar (4)

Vanredno je kolo ali nama ne smeta da ponovo prognoziramo. Čak nam i bolje ide kad nemamo Premijer Ligu jer smo sa 6 pogodaka od 8 pali na 5 od 8 prošli vikend. Dule i Kecko ponovo su za vas izabrali 8 parova za lagodan život, vi ih rasporedite kako vam odgovara, srećno nam svima!

Vulverhempton – Brentford  1 (2,05)

Vukovi su mnogo kvalitetnija ekipa od koje očekujem dosta više u ovoj sezoni. Igrao sam na njih i pre dva-tri kola i nisu razočarali, verujem da neće ni sada. Brentford jeste pobedio prošlu tekmu ali slabašni Roteram, sada su im šanse mnogo manje.


Piterboro – Vigan  3+  (1,75)

Po kvalitetu vrlo slične ekipe, čak ih i na tabeli deli jedno mesto tj. dva poena. Igram na golove jer su obe ekipe efikasne, od Piterboroa je samo Džilingem postigao više golova, a Viganu se vratio Grig koji će biti pravo pojačanje napred. Domaćini i primaju dosta golova pa očekujem da će pasti bar tri komada na utakmici.


Jork Siti – Dagenam & Redbridž  1 (2,20)

Dve ekipe koje se grčevito bore za opstanak ali ja mislim da je Jork kvalitetniji. Imaju i prednost domaćeg terena i gosti će morati veliki put da prevale do ovog grada na severu. Imaju i bolji napad i bolju odbranu jednostavno sve mi ide na stranu Jorka pa igram na njih uz super kvotu.


Jeovil Taun – Mensfild Taun  2  (2,15)

Ko me prati pomisliće što opet igram na njih kada su me izneverili prošlo kolo? Prošlo kolo su imali dva crvena kartona i uprskali stvar ali eto i to se dešava u fudbalu. Vrlo su dobri na gostovanjima a i jeovil je u očajnoj formi samo se nadam da će ovaj put Jeleni izbeći crvene kartone.


dulle

Brajton – Bristol Siti 1 (1.95)

Brajton je odličan domaćin i ove godine igra jako dobro, što govori i pozicija na tabeli. Bristol je prošlo kolo bio odličan i dobio Forest sa 2:0, ali jedno je Forest na domaćem terenu a drugo je gostovanje vodećem i neporaženom timu u ligi.


Roteram Junajted – Reding 2 (2.05)

Mislim da će se Roteramu obiti o glavu ova trenerska rokada. Ne verujem u sposobnosti Nila Redferna ništa više u odnosu na Stiva Evansa. Na stranu sve to, Reding je kvalitetnija ekipa, prvi strelac lige Blekmen je u odličnoj formi a tu su i Orlando Sa, Piazon i Ola Džon. Ne verujem da će obrana Milersa izaći na kraj sa njima.


Kolčester Junajted – Port Vejl 3+ (1.75)

Desiće se kolo i kada Kolčester neće ući u 3+, ali moje je da ga ispoštujem. Imaju najgoru odbranu a njihov menadžer je rekao da nemaju uslove za nove igrače.


Morekamb – Kravli Taun 3+ (1.80)

Ono što je Kolčester u Ligi 1 to su za mene Morekamb i Karlajl u Ligi 2. Ovo kolo sam se odlučio za Morekamb, jer se u ovom meču sastaju dve porozne odbrane i ne tako loši napadi.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply