Kladioničarski kutak – oktobar (4)

Naslovna slika za ovaj kladioničarski kutak je iz kultnog filma ‘Žaoka’, sa Polom Njumenom i Robertom Redfordom. Ako niste gledali, odmah na torent, svideće vam se tematika!

Za danas smo spremili kvotu 336!!

Da prekratite vreme do početka tekmi možete poslušati 10 sati ove legendarne pesme 🙂

KPR – Bristol Siti  GG (1,80)

Jedan od parova koje napišeš čim ih pročitaš. Deluje mi nemoguće da ovo ne dođe, možda je baš u tome i problem.


Barnsli – Njukasl 2&2-6 (2,00)

Domaćini su u velikom padu, tačnije igrali su iznenađujuće dobro prvi mesec i znalo se da to ne može potrajati celu sezonu. Svrake grabe ka promociji i ne vidim kako ih Tajksi mogu zaustaviti.


Fulam – Norič  2&2-6 (2,90)

Sad ispadne da nisam mnogo pametan jer igram na dva vodeća tima na tabeli ali ne vidim kako Fulamova odbrana može da se nosi sa napadačkim potencijalom Kanarinaca.


Ipsvič – Barton 1 (2,05)

Iako Ipsvič nije postigao gol na 5. utakmica u nizu igram na njih ovaj put. Verujem da će Lion Bast i Fredi Sirs ubosti bar jedan ovo kolo. Gosti su me oborili u prošlo kolo kada su izdržali u Viganu pa se nadam da će izgubiti bar jednu od dve vezane u gostima.


dule27

Džilingem – Volsol 3+ (1,80)

Dva tima koja igraju na gol više. Da mi neko kaže da spojim dva tima koje želim da odigram na golove i stadion na kojem igraju, ova kombinacija bi ušla u uži izbor 🙂


Česterfild – Flitvud Taun 3+ (1,85)

Flitvud igra zanimljiv i napadački fudbal otkad imaju novog menadžera a ako znate da je to Uve Rosler onda vas neće puno iznenaditi. Česterfildov Čed Evans proglašen je nevinim u sudskom postupku za silovanja pa i na toj strani očekujem golove.


Brajton – Vulves 1 & 2-6 (2,30)

Brajton je bolja, a pre svega stabilnija i izbalansiranija ekipa. U prošlom kolu su kiksnuli, takođe na svom Falmer stadionu pa očekujem da tu grešku sada isprave. Jedem govna sa ovim dodavanjem 2-6, u prošlom kolu me Bornmut ojadio (6:1!), ali drastično povećava kvotu i to je rizik koji sam spreman da prihvatim.


Birmingem – Roteram 1 & 2-6 (2,05)

Birmingem igra dobro, ima jednog od najboljih menadžera u ligi, ako ne i najboljeg (izvini Rafa, izvini Aleks) pucaju na  plejof i ovakve tekme moraju dobijati. Roteram je prošle sezone samo čudom izbegao ispadanje, a to čudo bio je Nil Vornok. Šta mislite da li će se čudo desiti 2x u nizu? Ni ja.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

1 komentar

  • Скаузерлија

    ,, Jedem govna sa ovim dodavanjem 2-6 ” ! Један од разлога зашто ми је енглескифудбал.цом букмаркован. 🙂

Leave a Reply