Kladioničarski kutak – oktobar (2)

Kladioničarski kutak je ponovo tu ne smeta nam što nema PL i Čempionšipa, zapravo sam jedini put i dobio na kladi ove godine kad su bile samo Liga 1 i Liga 2. Dule je prošle nedelje ponovo imao 3/4, a Kecko se popravio na 2/4 dakle ukupno 5/8 što nije loše ali mi pucamo na bolje! Dule predviđa Ligu 1, Kecko Ligu 2 – vi izaberite pažljivo parove i uzmite pare. Srećno nam svima.

Šefild Junajted – Ročdejl  1 (2,10)

I dalje verujem u plasman Šefilda u Čempionšip i iako je Ročdejl u solidnoj formi i imaju igrača meseca dajem prednost Oštricama.


Oldam Atletik – Skantorp  1 (2,6)

Dejvid Dan, legenda Blekburn Roversa, je i zvanično postao menadžer Oldama. Već je uradio nekoliko dobrih stvari i mislim da je vreme za prvu pobedu. U 4 utakmice koliko ih vodi ima 4 remija. Skantorp nije neka prekvalitetna ekipa protiv koje se ne može igrati a poseban problem imaju u napadu. Očekujem pobedu domaćina sa jednim golom razlike.


Volsol – Barton Albion  1 (2,30)

Sudar prve i druge ekipe na tabeli. Idem protiv lidera i protiv menadžera meseca i prognoziram pobedu Volsola ovde.


Šruzberi Taun – Kolčester  GG3+ (2,05)

Kolčesterov niz od 4 pobede prekinuo je Bari u prošlom kolu svojom 6. pobedom u nizu. Šruzberi je izgubio dve u nizu oba gostovanja i na oba je primio po 3 gola. Poznato je koliko napadački igra Kolčester i očekujem da krenu na pobedu i da bude dosta golova.


dulle27

Karlajl Junajted – Morekamb 3+ (1.80)

Uz Kolčester, Karlajl je ekipa koju najslađe odigram na golove. Ove sezone je na 11 utakmica u kojima se učestovala ova dva tima palo 40 golova (3.63 po meču!).  Statistika koja otklanja svaku sumnju.


Luton Taun – Jork Siti 1 (1.90)

Luton ima 4 vezane pobede u Ligi 2 i polako se podižu nakon kilavog starta sezone! Čini se da je okidač bila pobeda protiv Lejtona u Dž.P. Trofeju pre nešto više od mesec dana! Jork je ekipa izuzetno nezgodna za prognozu, ali ja se ovde više uzdam u kvalitet Šeširdžija!


Jeovil Taun – Dag end Red X  (3.40)

Podjednako nekvalitetne ekipe, a stadion u Samersetu je kao stvoren za utakmice sa malo golova! Ako se X može predvideti, onda je to utakmica poput ove.


Eksiter Siti – Stivenidž  1 (2.00)

Eksiter je odličan na domaćem terenu, setite se pobede protiv Lejtona od 4:0, dok Stivenidžu ove godine slabo ide. Žao mi je Stivenidža, najviše zbog menadžera Tedija Šeringema, i moglo bi se reći da mu vreme polako curi. Ne verujem u povoljan rasplet ljubavi između kluba i menadžera, pa i zato mislim da ovde Eksiter slavi.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply