Kladioničarski kutak – oktobar (2)

Kladioničarski kutak – oktobar (2), poslednja šansa za nas i za studente! Dobro ajde samo za studente, mi nastavljamo da rokamo i nakon ovoga. Što bi rekao Raka iz Roda ‘jebeš ga kaaad voleeem’.

Novi parovi su ovde! Ponuda skraćena a skoro nismo imali ovakvu kvotu – 398!!

 

Kolčester – Njuport  tim1 2+ (1,87)

Očekujem pobedu domaćina i ovim se samo gradim. Za mene je Njuport ekipa sa najmanje kvaliteta u Ligi 2, dok Kolčester očekujem u plej-ofu. Ako ste pratili moje prognoze videli ste da se oslanjam na svoje prognoze pre početka sezone i do sada mi to dobro radi posao.


Donkaster – Barnet 1&2-6 (1,92)

Roversi su za mene jedna od 2-3 najkvalitetnije ekipe u ligi i ne verujem da će Barnet moći da im se odupre. Nadam se da Vilijams i Markiz neće preterati.


Luton – Kru Aleksandra  GG (1,70)

Ekipe koje igraju sa dosta golova i gde očekujem bar pojedan u svakoj mreži.


Morkamb – Karlajl  GG3+ (2,00)

Očekujem da gosti nastave seriju bez poraza ali i da vade bar jednom loptu iz svoje mreže. Igraju sa Morkambom za koga verujem da ako ovi ne napadnu sami će sebi dati jedan gol.


dule27

Bredford – Šruzberi Taun 1&2-6 (1,97)

Šruzberi je tokom nedelje ostao bez menadžera, Miki Melon je prešao u Tranmer Roverse. Da, iz Lige 1 u Konferenciju! I pre ovoga mi je Bredford bio favorit, a i kvota to jasno pokazuje pa sam malo začinio to sa golovima.


Skantorp – Nortempton 3+ (1,85)

Očekujem zanimljivu tekmu jer obe ekipe igraju na gol više. Malo me brine dobra odbrana Skantorpa ali neka daju onda 3 gola i mirna Bačka 🙂


Akrington Stenli – Čeltnam Taun 1&2-6 (2,80)

Očekujem da novajlija u ligi Čeltnam ove sezone uglavnom bodove uzima kod kuće, a tako su i počeli. Akrington je podigao formu u poslednjih 5 mečeva i ja očekujem nastavak, a kvota je bombona. Slatka. Svilena. S vašara! Ajmo Stenliiiiii…


Jeovil Taun – Vikomb Vonderers X (3,20)

Duća me uhvatio na krivoj nozi i pokupio sve dobre parove ispred nosa a ponuda je skraćena pa moram da se dovijam, izmišljam čuda, labudova muda… Dosta zajebancije, ovde očekujem tvrdu i dosadnu tekmu. Hjuiš park deluje kao teren manjih dimenzija, Akinfenva ne može ni da se okrene a da ne napravi faul. 0:0 ili 1:1 tačan rez.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply