Kladioničarski kutak – oktobar (1)

Kladioničarski kutak je ponovo sa vama! Prošle nedelje Dulle je imao 3/4 i ta jedna je bio Hal Siti koji je dobio gol u 92. minutu, Kecko je poklekao sa 1/4 dakle u proseku smo opet na pola 4/8. Vi razvijajte taktiku favorizujte jednog ili drugog maga ove igre, Dulle ima bolji skor ali opet možda Kecko BAŠ sad BAŠ zato što je prošli put samo jednu pogodi BAŠ SVE. Bilo kako bilo mi BAŠ SAD IMAMO OSEĆAJ!! Srećno nam svima, poz!

WHO DARES WINS (čitaj “sve na jedan tiket”)

Roteram – Barnli  2 (2,35)

Domaći su za mene najslabija ekipa  u Čempionšipu i taman kada su povezali dve pobede i izašli iz zone ispadanja sporazumno su se razišli s trenerom. I da je on ostao mislim da nema šanse da bi napravili tri dobra rezultata u nizu,  a ovako tek mislim da nema šanse i to protiv dobre ekipe kakva je Barnli. Gađam dvojku uz odličnu kvotu od 2,35 i pažnja ova tekma se igra u petak u 20.45h!


Kristal Palas – VBA  1 (1,85)

Obožavam tekme u lanč tajmu i radujem se gledanju ove. VBA još nije primio gol u gostima i sada je pravo vreme da ih hvatamo tu. Pošto igraju povučeno i na prekide slabo i daju golove (inače ne samo u gostima, prošle sez samo 38) i mislim da ako ih Plas na vreme načne da neće biti povratka za njih.


Norič Siti – Lester Siti  1 (2,30)

Lester je pukao prošlo kolo od Arsenala kući uz petardu i tu su viđene sve slabosti ove ekipe. Osim narušenog samopouzdanja jasno je i pokazano kako treba da se igra protiv njih. Norič je sa druge strane odigrao odlično i tek golom u sudijskoj nadoknadi im je uskraćena pobeda. Očekujem disciplinu i predanost od njih koja će dovesti do celog plena. Očekujem i gol Džeroma.


Vulverhempton V. – Hadersfild Taun  1 (2,05)

Čini se da se Vukovi bude i nadam se nekom bar mini nizu dobrih rezultata, a s druge strane ne verujem da Hadersfild može da pobedi dve u gostima u nizu. Svakako je Vulvs kvalitetniji tim.


dulle27

Barton – Sautend 1 (2.10)

Sudar dve ekipe koje igraju dosta tvrdo ove sezone i koje su bolje u gostima nego kod kuće. Barton  je po meni bolja ekipa, a Sautendu je vreme za prvi poraz u gostima. Verujem da će Džimi Flojd da nadmudri Fila Brauna.


AFC Vimbldon – Barnet 1 (2.20)

Barnet je katastrofalan u gostima, 5 utakmica isto toliko poraza. Ekipa Vimbldona je sasvim korektna, prošlo kolo su propustili priliku da slave ali verujem da ovo neće. Akinfenva i drugovi zaslužuju bolji plasman i ovakve utakmice moraju dobijati.


Vikomb – Nortempton 1 (2.15)

Vikomb je zaseo na prvo mesto nakon prošlog kola i ne verujem da će ga tako lako pustiti! Sigurno su kvalitetniji od gostiju i imaju jednog od najboljih menadžera u ligi.  Tri dobra razloga za pobedu, nije garant ali je lepa početna prednost.


Stivenidž – Karlajl 3+ (1.90)

Karlajl ima najbolji napad u ligi i najgoru odbranu! Stivenindž ima jednu od najgorih odbrana u ligi. Pametnom dovoljno.


kecko

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply