Kladioničarski kutak – oktobar (1)

Obzirom na manjak utakmica na raspolaganju ubacićemo i Konferenciju u ovaj kladioničarski kutak u nadi da što više pogodimo jer ko može pogoditi 8 parova Čekatrejd trofeja? Još se treznimo od svadbe proteklog vikenda i možda baš taj alkohol u krvi donese lucidnost za 8 pogodaka i dostizanje Svetog Grala! Izvolite birajte!

Torki – Dag & Red  2 (2,10)

Smatram da je Dagenam jedna od najkvalitetnijih ekipa 5. lige i sigurno među 2 glavna favorita za šampiona. Torki je dobio kući 3 meča ali su to bile sve slabije ekipe. Idem na čistu dvojku.


Bromli – Voking  GG3+ (1,72)

Ovo su ekipe koje igraju sa dosta golova. Čim sam video par momentalno sam upisao GG3+, jer je kvota na 3+ pala sa 1,70 na 1,50. Igrajte ranije sinovi!


Istlejg – Mejdstoun  3+ (1,65)

Ponovo jedan par koji dosta dolazi na golove. Mejdstoun ima prosek od preko 3 gola po meču ove sezone, a domaćin tek nešto ispod. Nadam se da će ispoštovati i sada.ž


Trenmer Rovers – Gejtšed  1 (1,80)

Dve gotivne ekipice. Mislim da je domaćin kvalitetniji ove sezone, Gejtšed igra dosta promenjivo. Kada imaju svoj dan mogu svima pomrsiti račune, nadam se da im neće biti dan danas. Inače ne volim da igram protiv njih jer sam ih vodio na menadžeru dugo pa ih simpatišem. Ipak, moram biti realan i reći da očekujem da bodovi ostanu na zapadnoj obali.


dule27

Večeras će biti ludnica. Nemam predstavu kakve će sastave menadžeri izvesti pa idem na to da će onih 22 koji budu na terenu ići na to da se dobro zabave, u ovom Miki Maus kupu. Da, odlučio sam se (ponovo) za golove, a ovo su 4 tekme za koje imam osećaj da najviše obećavaju.

 

Skantorp Junajted – Šruzberi Taun 3+ (1,70)

Bristol Rovers – Jeovil Taun 3+ (1,80)

Čeltnam Taun – Everton U23 3+ (1,80)

Česterfild – Akrington Stenli 3+ (1,80)


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply