Kladioničarski kutak – novembar (4)

Opet presipamo iz šupljeg u prazno, prodajemo muda za bubrege, hoćemo sve a ne dajemo ništa! Sve u svemu kladioničarski kutak ovaj vikend donosi kvotu 584, što će reći na 100 uloženih dinara potencijalni dobitak iznosi 2 prosečne plate u Srbiji ili četvrtina prosečne mesečne plate u Skandinaviji. Dule se odlučio za goste ovo kolo dok Kecko šara sa domaćinima i golovima. Pa nek nam je sa srećom!

Bornmut – Everton  2 (2,50)

Ne mogu da verujem da je kvota na Karamele ovoliko velika. U sjajnoj su formi i stvara se sveto trojstvo Delofeu-Barkli-Lukaku, tu je naravno i Stouns koji je odličan. Lukaku je dao 7 golova na poslednjih 8 tekmi. Trešnjice primaju previše golova ne vidim kako mogu do boda ovde.


Barton Albion – Kolčester  1 (2,00)

Kolčester bez trenera i sa 4 poraza u nizu gostuje Bartonu koji je 3. na tabeli sa utakmicom manje (pobedom bi se izjednačio sa liderom Koventrijem). Nemam dileme u pobedu domaćina ovde.


Njuport Kaunti – Luton Taun  2 (2,15)

Gosti imaju kvalitetniji tim i posle Portsmuta najveću podršku u Ligi 2. Njuport još nema pobedu kući iako ne igraju toliko loše u poslednje vreme. Nadam se pobedi Šeširdžija uz lepu kvotu.


Šruzberi Taun – Džilingem  2 (2,80)

Niko nije mogao da prognozira da će se Džilsi boriti za prva dva mesta u Ligi 1 ali stvari izgledaju vrlo ružičasto za njih trenutno. Igraju jako dobro i lepo na oko i verujem da će kvalitet prevagnuti u ovoj tekmi i da će zeti sva 3 boda.


dulle27

Blekburn Rovers – Šefild Venzdej 1 (2.35)

Šefild Venzdej je sve samo ne lak protivnik, ali je verujem u Pola Lamberta i njegove igrače. Pogodili smo ih i u prošlom kolu u gostima kada je kvota bila skoro 3. I jedan i drugi tim imaju odličan igrački kadar, Šefild po meni čak i bolji, ali prednos na klupi je u korist Pola Lamberta i očekujem da to presudi današnji meč. Potencijalni tačan rezultat 2:0.


Fulam – Preston Nort End 1 (2.35)

Fulam trenutno nema menadžera i u takvim periodima tim obično bolje igra, nekako daju više od sebe. Osim tog impulsa koji sada Fulam ima, ima i bolji tim a na privremenom menadžeru je da dokaže da vredi da ostane možda i do kraja sezone.


Karlajl Junajted – Kravli Taun 3+ (1.85)

Ekipe koje često igraju na golove. Karlajl je tokom nedelje fantastično okrenuo tekmu u gostima kod Lutona na 3:4 zahvaljujući prvim prangijama tima Ibereu i Asamoi. Oni su sada zdravi i neka se Bog smiluje na odbranu Kravlija 🙂


Jork Siti – Akrington Stenli 3+ (1.90)

Jork je u utorak žestoko poražen od Portsmuta 6:0, dok je Akringtonov meč odložen pa su imali malo više vremena za odmor. Obe odbrane su porozne, a Akrington ima nešto bolji napad. Pored golova očekujem i pobedu Akringtona, mnogo su bolji.


kecko

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

2 komentara

Leave a Reply