Kladioničarski kutak – novembar (2)

Ovaj vikend pokušavamo da speremo sramotu od prošlog puta! Neće nas oprati ni to što smo gađali kvotu 1,000, jer moramo bolje! Za ovaj vikend spremili smo znatno manju kvotu, 184, ali nijedna kvota nije mala ako se pogodi! Poslednji put kada smo objavljivali kladioničarski kutak bez Premijer Lige i Čempionšipa imali smo skor 6/8, sada želimo više. Neka nam je sa srećom!

P.S. parovi razmatrani na petak 13. sigurniji su nego da će sutra da svane 🙂


Luton Taun – Barnet  1 (2,20)

Barnet je u dobroj seriji koju su napravili protiv slabijih klubova u ligi. Iako Luton ne blista očekujem da će uz domaći teren i podršku koju imaju (jednu od najvećih u ligi) doći do 3 boda.


Česterfild – Oldam Atletik  1 (2,00)

Ekipa Dina Saundersa igra sve bolje i polako ih oblikuje u ono što je zamislio, što se ne može reći za Oldam i njihovog Dejvida Dana. Oldam nikako ne može da složi odbranu i tu su najveći problemi. Očekujem pobedu domačina i njihovo uključenje u borbu za plej-of mesta.


Jeovil Taun – Stivenidž  3+ (1,85)

Ovde očekujem dosta golova i dosta neizvesnu tekmu. Šeringemov Stivenidž gaji napadački fubal, a oba tima imaju jedne od najgorih odbrana u ligi. Samo od njihovih grešaka može da padne 3 gola.


Portsmut – AFC Vimbldon  1 (2,05)

Vreme je da se Vimbldonov niz od 3 pobede završi, a što ne baš na Fraton Parku koji ima najveću posetu u ligi ubedljivo. Pompiji nisu pobedili na poslednje dve tekme kući i skliznuli su na treće mesto sa isto poena kao 4. i 5. na tabeli. Gađam pobedu domaćina, a prognozirao sam njihov ulazak u Ligu 1 još pre početka sezone.


dulle

Dule je svoju prognozu bazirao na fiksevima, pa ću se ja više skocentrisati na golove. Izabrao sam 4 utakmice, po dve iz Lige 1 i Lige 2. Neću posebno obrazlagati utakmice, prosto zato jer sam odabirao manje-više ekipe koje su dobro poznate kao one čije utakmice obiluju golovima.

Kolčester Junajted – Koventri Siti 3+ (1.70)

Džilingem – Bari 3+ (1.80)

Akrington Stenli – Njuport Taun 3+ (1.90)

Bristol Rovers – Karlajl Junajted 3+ (1.90)


kecko

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply