Kladioničarski kutak – mart (7)

Ponedeljak a skoro kao subota! Moramo biti samokritični i reći da nismo u nekoj formi, a kada je ptici u lošoj formi drug tada ni ona ne leti na jug. Dakle, uz zajedništvo do dobitka! Prijatelj sajta, Aleksa, je to na vreme prepoznao pa je uleteo u tal. Budi pametan, budi kao Aleksa 🙂 Elem, da ne idemo u širinu tj ne preseravamo se previše, parovi su pred vama a ukupna kvota je pristojna – 148!

Da li će i nama nešto doneti Uskršnji zeka? Da će nam tiketi vaskrsnuti?

Plimut Argajl – Jork Siti  1&2-5 (2,05)

Domaćin se bori za direktan plasman u Ligu 1 i ovo moraju da dobiju, imaju najbolju odbranu u ligi a dolazi im najgora odbrana u ligi. Mnogo su kvalitetniji i očekujem pobedu od 2-0 ili 3-0.


Kembridž Junajted – Oksford Junajted GG (1,90)

Duel univerzitetskih gradova u kome očekujem dosta golova. Kembridž voli da igra otvoren fudbal bez obzira s kim igraju, a sada im dolazi napadački orijentisana ekipa Oksforda.


Kru Aleksandra – Bredford Siti  2 (1,80)

Posle izuzetno teškog rasporeda gde su igrali sa Bartonaom, Viganom, Milvolom (i pobedili 3 od te 3) sada im sledi dosta lakši protivnik u vidu posednje plasiranog Krua. Očekujem pobedu tvrdog Bredforda koji se domogao plej-of mesta i neće ga lako ispustiti. Sa druge strane Kru može da počne da se priprema za Ligu 2 jer zaostaju previše da bi mogli nešto ozbiljno da promene.


dulle

Lejton Orijent – Hartlpul Junajted 3+ (1.95) 

Obe ekipe su poznate (barem meni 🙂 ) da igraju na golove. Ni jedni ni drugi već 4 kola nisu došli 3+! Ovde se moraju otčepiti.


Bari – Džilingem 3+ (1.95)

Ovo je onaj par kad citiramo poznate kladioničarske glave ‘sigurnije nego da će sutra svanuti!’


Nots Kaunti – Vikomb Vonderers 1 (3.10)

Ovde idemo na ‘iznenađenje’! Iznenađenje za neobaveštene 🙂 Nots Kaunti je pre nekoliko dana preuzeo Mark Kuper, lik koji je Svindon prošle godine vodio do finala plej ofa, gde realno nije imao šanse protiv mnogo jačeg Prestona. Dakle, radi se o dobrom menadžeru koji dolazi iz lige iznad ove. Nots je u poslednjih 8 tekmi uzeo samo 1 bod, a toliko loša ekipa nisu. Vikomb je u poslednje vreme slab u gostima tako da očekujem da taj trend i nastave. U nekim kladionicama kvota ide i do 3.50, a ako vam je ovaj par rizičan u fixu možete odigrati i 1X & 0-3 gde je kvota 2.05.


kecko

Pošto je mala ponuda (samo 2 lige) da ne bismo imali malu kvotu za savet smo upitali i stručnog konsultanta a to je Daki koji je već tipovao jednom i to vrlo dobro. Daki ovaj put bez uvijanja i kao iz topa kaže Kravli Taun – Eksiter Siti GG (1.80)

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply