Kladioničarski kutak – mart (6)

Kako ono Manda peva ‘pošle žene da farbaju jaja…’ 🙂

U Engleskoj je ovog vikenda Uskrs a i reprezentacije igraju svoje prijateljske utakmice, pa kad se već nismo obesili bar tiket da uplatimo.

S obzirom da igraju samo Liga 1 i Liga 2 i mi ponovo nudimo ‘7 veličanstvenih’ pa će samim tim i ukupna kvota biti manja ali sigurnija. Pratite nas i ovog sumornog vikenda, uz kvotu 109 idemo do para kad već Srbija nije mogla do EURA 2016.

Oksford Junajted – Stivenidž  1&2-5 (1,82)

U prošlom kolu sam pogodio peti poraz Stivenidž u nizu sada prognoziram šesti. Oksford je raspoložen i sigurno će hteti što pre da obezbede promociju jer nisu toliko daleko od Bristola i Plimuta (6 poena a 9 tekmi do kraja). Ovo je prava šansa za tri boda i pobedu od par golova razlike.


Morekamb – Plimut Argajl  GG (1,82)

Plimut mora da pobed iako je u problemima u poslednje vreme. Idealna prilika da se gađaju golovi, a GG mi deluje sigurnije nego 3+.


Kolčester Junajted – Donkaster Rovers GG (1,62)

Ne zna se ko je u lošijoj formi od ove dve ekipe. Zna se da primaju golove, a Kolčester ih i daje. Umalo da stavim GG3+ ali odlučih se za sigurniju varijantu.


dulle

Barnsli – Skantorp Junajted 3+ (1.90)

Barnsli je jedna od onih ekipa iz Lige 1 koja ume da igra na golove. Skantorp je ove nedelje dobio novog menadžera a to je Grejem Aleksander kojeg se verovatno sećate kao kapitena Barnlija od pre nekih 6 godina kada ih je vodio Oven Kojl u Premijer ligi. Pobeda Barnslija uz barem 3 gola na utakmici mi je najrealniji ishod. Recimo 2:1 tačan rezultat.


Hartlpul Junajted – AFC Vimbldon 3+ (2.15)

Recimo da je Hartlpul prebrinuo brige oko opstanka, više zbog manjka kvaliteta konkurenata (Jorka i Dagersa) nego svojim kvalitetom, dok Vimbldonu tek predstoji igranka – borba za plej of! Tolika je gužva u toj borbi da je svaka utakmica malo finale. Osim što volim da igram golove kada igra Vimbldon, ovde očekujem i od rasterećenog domaćina da postigne barem gol. Konačan ishod je teško prognozirati, jer je moguće da Hartlpul iznenadi, ali golovi su ono što očekujem!


Jork Siti – Kravli Taun 3+ (2.05)

Kravli je siguran, ne može puno ni gore ni dole dok će se Jork hvatati za slamku spasa! Ništa drugo im ne preostaje obzirom da su na 7 bodova od sigurne zone na 9 kola pre kraja. Ne isključujem njihovu pobedu, ali očekujem i bar 1 gol Kravlija.


Nortempton Taun – Njuport Kaunti 1 & 2-5 (2.30)

Njuport je u sigurnoj zoni dok Nortempton želi što pre da i matematički obezbedi plasman u Ligu 1 kako bi se njihovi igrači i klub kompletno bolje spremili za izazove koji dolaze igranjem u višem rangu takmičenja.


kecko

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

2 komentara

  • marko

    Kako svaki put ispratim tiket, moram da primetim da golovi vas dosta zezaju. Ne znam sto volite da ih trazite po Ligi 2, meni su oni podosta tvrdi. Ali samo napred, poznajete ovaj fudbal, uboscemo jednom. Pozdrav.

    • Engleski fudbal

      Pazi u nižim ligama se manje više ne zna ko koga kerebeči, što bi rekao her Žika 🙂 Zato idemo na golove kojih uvek ima jer se igra bez nekog posebnog taktiziranja… e sad, naš problem je više što uvek imamo 7-8 parova a ko igra kladu redovno zna koliko je to ‘lako’ pogoditi 🙂

Leave a Reply