Kladioničarski kutak – mart (5)

Kladioničarski kutak na vikend Sv. Patrika! Očekujemo da nam irski svetac i njegova detelina sa 4 lista donesu sreću, nije da je nismo zaslužili. Mamurnih glava lista je izanalizirana a kvota od 261 obećava dobitak. Uostalom, kad nije obećavala? 🙂 Srećno!

Njukasl – Sanderlend GG3+ (2,40)

Najveći Tajn-Ver derbi u poslednjih 10ak godina sigurno jer će jedan od rivala da završi u Čempionšipu sledeće sezone. Ne zna se čija je odbrana lošija a pobeda treba i jednima i drugima. Očekujem goleadu.


Volsol – Kolčester 1&2-5 (2,10)

Volsol koji je podigao formu igra protiv ekipe koja je primila 84 gola do sada!! Samo se plašim da ne bude 5-1 pa puknem zbog toga.


Mančester Siti – Mančester Junajted  1 (1,95)

Siti mora da dobije ovu utakmicu jer su imali par katastrofalnih u poslednje vreme. Junajted je igrao i u četvrtak svoj meč pa će biti umorniji, a i kvalitet je na strani domaćina.


Stivenidž – Nortempton  2 (2,05)

Katastrofalni Stivenidž dočekuje šampiona. Imaju 4 poraza u nizu i očekujem da ostvare i peti. Nortempton je bolji tim i pun samopouzdanja pa očekujem da nastave da gaze na putu za titulu.


dulle

Brentford – Blekburn Rovers 3+ (2.05)

Poznato je da utakmice na Grifin parku obiluju golovima. Igrački kadar Brentforda i stil koji gaje su razlog. Napadačke opcije Blekburna su se bitno promenile u poslednjem prelaznom roku. Otišao je glavna (i jedina) udarna igla Džordan Rouds a na pozajmicu su stigli Toni Vat, stara kajla Deni Grejem i Đordi Gomez da ih hrani loptama. Čini mi se da sada igraju otvorenije i raznovrsnije jer imaju više opcija u napadu. Dovoljni razlozi da ovde očekujem golove.


Bristol Siti – Bolton Vonderers 3+ (1.85)

Bristol igra jako dobro. Špic im odlično funkcioniše, Tomlin i Kođia su se sjajno skontali a Li Džonson radi super posao na klupi. Totalno suprotna situacija u Boltonu. Samo ih teorija drži u Čempionšipu, ostali su bez menadžera koji je bio jedan od najboljih u ligi (Nil Lenon) a jedan od najboljih igrača (Liam Fini) se ove nedelje pridružio Ipsviču na pozajmicu do kraja sezone. Očekujem ubedljivu pobedu Bristola, ali pošto je Čempionšip ludo takmičenje ipak sam se odlučio sam za golove.


AFC Vimbldon – Jork Siti 3+ (1.85)

tradicija kaže da ova dva tima redovno igraju sa puno golova. Vimbldon u poslednje 3 tekme na svom terenu samo 1 je igrao 3+ pa je vreme da se vrate na stari kolosek. Prosto, to je takva ekipa a i nakon suspenzije se vraća Akinfenva – poješće ih sve 🙂


Lejton Orijent – Morekamb 3+ (1.85)

Kod obe ekipe je napad bolji deo tima, a Simpson iz Lejtona je i prvi strelac lige. Očekujem ultra zanimljivu utakmicu sa dosta golova 🙂


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply