Kladioničarski kutak – mart (4)

”Aaaa pa to ne može, to ne pasuje! Ovo je đunta sa sitnim nutom, to ne može …”
“Ma može Žile, rekli su može da se ubudži.”
“A jesu ti tako rekli?! Neka ti ubudži ko ti je tako rekao, ja ne umem!”

Omaž velikom glumcu i čoveku!

Kladioničarski kutak ovaj put u izmenjenom sastavu, uvodimo igrača s klupe! Umesto Duleta tipovaće Daki, njegov brat. Ako Daki pogodi sve parove očekujemo nemir u kući, ali o tome drugom prilikom. Elem, spremili smo kvotu 401 (kao model Pežoa od pre 80 godina). Žiženje može početi!

Aston Vila – Totenhem     2 i T2 2+   (1.80)

Mislim da ovde ne treba neko objašnjenje zašto igram na Totenhem. Bar duplo kvalitetniji tim, koji je odmorio par igrača na utakmici protiv Dortmunda u četvrtak. U borbi su za titulu i ne verujem da će protiv najlošije ekipe u ligi ispustiti bodove. Očekujem laganu pobedu ekipe iz  Londona.


Fulam – Bristol Siti   T1 2+   (2.10)

Očekujem neizvesnu utakmicu sa dosta golova. Poprilično sam siguran da će standardno dobar Fulamov napad biti na visini zadatka ove subote.


Džilingem – Kru Aleksandra     1 i 3+    (2.35)

Kruv je standardno u lošoj formi ove sezone, što nam govori i njihovo mesto na tabeli. Džilingem fino složena ekipica, lep fudbal preferiraju sa dosta golova. U poslednje vreme nešto lošija forma, ali protiv koga je poboljšati ako ne protiv Kruva na domaćem terenu? Očekujem laganu pobedu domaćina sa 2, 3 gola prednosti.


Morekamb – AFC Vimbldon  GG3+   (2.10)

Prošla utakmica ove dve ekipe završena rezultatom 5-2 u korist Morekamba. Zašto ne bi bila goleada i ovaj put? Odbrane slabe, napadi dobri. Sve je rečeno, slobodno stavite golove ovde, pa da se žižimo. 🙂


daki

Hartlpul Junajted – Dag end Red 1 (2.20)

Pulsi su u dobroj formi, što ne možete zaključiti iz njihovih rezultata. U prošlom kolu savladali su Barnet u gostima i očekujem da se nadovežu na tu pobedu. Kreg Hajnet je podigao ekipu koja je krenula da tone i sada je njihova situacija mnogo bolja nego pre 2 meseca. Dagersi su praktično otpisani iz Lige 2. Ovde očekujem pobedu Hartlpula za još mirniji nastavak sezone.


Jeovil Taun – Nots Kaunti 1 (2.45)

Situacija u Jeovilu me podseća na onu kada je u Birmingem stigao Geri Rovet. Da je malo ranije promenjen menadžer klub je mogao imati totalno drugačiju sezonu! Novi menadžer je i u Kauntiju, i nakon početnog pozitivnog šoka kada su se stvari smirile situacija na Medou Lejnu nije toliko blistava. U posledenjih 5 temi Nots Kaunti je uzeo 1 bod! Ne verujem da će se izvaditi kod zahuktalih Rukavičara!


Bristol Rovers – Mensfild Taun 3+ (2.05)

Kada otvorite listu postoje parovi koji vam na prvu loptu mirišu na golove, kao npr Morekamb – Vimbldon u redovima gore. E ovaj par je ono što dolazi iz drugog plana, a možda ste preskočili 🙂 U poslednjih 10 tekmi Bristola na domaćem terenu 7 je došlo 3+. Obe ekipe umeju i da daju i da prime tako da ovde očekujem utakmicu sa golovima.


Jork Siti – Barnet 3+ (1.95) 

Jork ima 5 vezanih poraza dok je Barnet u prilično dobroj formi! Obe ekipe igraju često sa golovima i ja verujem da će tako biti i ovaj put.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply