Kladioničarski kutak – januar (3)

Kladioničarski kutak treći deo (fali samo Kopola da režira) u novoj godini, para nismo videli ali jednom kad dođe…. Upravo po ovoj rečenici ‘ali jednom kad dođe…‘ bi mogli postati prepoznatljivi kao npr ujka Albert u ‘Mućkama’ sa čuvenom ‘during the war…’.

Elem, Dule od kada je počeo da igra manje kvote ništa ne pogađa pa se vratio svom starom stilu, dok Kecko pogađa skoro sve u 2016. godini. Na vama je kome ćete da verujete, a mi uvek cepamo jedan tiket sa svim parova, za svaki slučaj! Ovaj put smo spremili 6 parova, 2 manje nego inače – 2 keca, 2 iksa i 2 dvojke, a kvota 253! Srećno, živi bili!

Stouk Siti – Norič Siti  1 (2,00)

Prednost dajem domaćinu zbog kvaliteta i očajne igre u gostima Kanarinaca iz Norfolka. Norič takođe ima jednu od najlošijih odbrana u ligi i ne vidim kako će se izboriti sa napadačkim trojcem Keramičara.


Notingem Forest – Birmingem  X (3,30)

Od Foresta više remija imaju samo Bolton i Lids, a posle ove tekme misli da će ih imati isto. Način na koji igraju je takav da svaka može da ode u nerešen ishod.


Liverpul – Arsenal  2 (2,45)

Svima je jasno da Liverpul ima dosta povreda i da je Arsenal ovde favorit. Ako izuzmemo debakl u Sautemptonu, Arsenal je najbolja gostujuća ekipa u PL i ne mogu sebi priuštiti takvu tekmu ponovo. Klop i Venger su se sreli pre par godina u LŠ i oba puta je slavio gost.


dulle

MK Dons – Barnli  2 (2.30)

Igram na tim koji nije pobedio 5 utakmica u gostima u nizu, ali svih 5 su bili dosta teški rivali, dosta jači timovi od Donsa. Kvalitet je na njihovoj strani i nadam se da će prevagnuti. Ukoliko misle nazad u Premijer Ligu ovakve utakmice moraju rešavati u svoju korist.


Blekburn Rovers – KPR 1 (2.20)

I jedni i drugi su u slaboj formi. Ipak, KPR po meni mnogo više luta i trebaće im još vremena da pronađu svoju igru. Sa Džimijem još uvek nemaju pobedu, a nemaju sreće ni da im se Ostin vrati na teren – bez njega je mnogo teško. Blekburn nešto bolji, imaju prednost domaćeg terena a i duže su odmarali jer im je meč sa Njuportom u FA Kupu odložen.


Bristol Siti – Preston Nort End X (3.10)

Ekipe koje su prošle godine ušle iz Lige 1. Preston voli da igra u gostima, dok je Bristol malo podigao formu u poslednje vreme. Iako bi im 3 boda bila ogromna kao kuća, mislim da bi široke ruke prihvatili i remi. 1:1 tačan rezultat.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply