Kladioničarski kutak – januar (1)

Ako ste mislili da vi radite teške stvari probajte da pogodite 8 engleza za vreme praznika dok ste mamurni! Ali ne odustajemo, prvi kladioničarski kutak u 2016. je ovde!!

Dule je prošarao i iz svake lige izabrao po par, dok su se obojica opredelili za po 3 čista keca i golove. Ukupna kvota – 240!

Zamislite koliko bi dobro bilo da krenemo u novu godinu sa dobitkom!

Keep believing!

Lester Siti – Bornmut  1 (2,00)

Verujem da će Lisice dobiti ovu posle dve utakmice bez pobede. Ni prošlu protiv Sitija nisu igrali loše falio je gol. Ekipa koja je davala gol na 17 tekmi u nizu sada nije uspela u dve utakmice i to ne može da se nastavi, ne sa ovakvom napadačkom snagom i ne sa ovakvom odbranom Trešnjica.


Fulam – Šefild Venzdej  GG3+ (2,05)

Ekipe Slaviše Jokanovića igraju ofanzivno daju i primaju dosta golova i još je Fulam bio takav i pre njega. Venzdej ima problem sa igrom u gostim i od zadnjih 5 čak 4 su bile gg3+ kada su na gostovanju. Verujem da će tako biti i ovaj put.


Volsol – Ročdejl  1 (1,95)

Da, osloniću se ponovo na Volsol. Ne mogu da verujem koliko je dobra kvota po meni čist poklon. Osim što sam više puta hvalio Volsol sada igraju protiv ekipe koju sam gledao pre par nedelja i bio sam skroz razočaran. Posle sjajnog starta i imali su igrača meseca (Vinsenti) i lako su davali golove, Ročdejl je pao u potpuno sivilo i lagano se uklopio u sredinu tabele. Čist kec ovde.


Vikomb – Morekamb  1 (1,90)

Iako me je Morekamb srušio prošlo kolo kada sam prognozirao da će izgubiti od Nots Kauntija evo ponovo se kladim protiv njih. Vikomb je u dobroj seriji i sa tom zaostalom utakmicom koju imaju mogu se uključiti u borbu za prva tri mesta i direktan plasman, što smo im i prognozirali pre početka sezone.


dulle

Reding – Bristol Siti 1 (1.95)

Za mene je ovo najsigurniji par kola. Reding je mnogo bolja ekipa, imaju novog/starog menadžera i dva vezana poraza koja nisu zaslužili. Bristol je idealna prilika da se vrate na pravi put.


Karlajl Junajted – Plimut Argajl 3+ (1.85)

Ako se sećate naše priče sa početka sezone onda znate da je ovo najdalje putovanje u engleskom fudbalu. Slobodno čekirajte našu mapu. (http://engleskifudbal.com/mapa-klubova/) Međutim, ovaj put Karlajl ovaj put kao domaćin igra na Ivud Parku u Blekburnu zbog poplavljenog terena u svom gradu. Geografiju na stranu, u prvom delu sezone je bilo 4:1 za Plimut a sada takođe očekujem golove, možda i osvetu ekipa Karlajla!


Nortempton Taun – Barnet 1 (1.95)

Nerealno visoka kvota na Nortempton! Em su 2. tim na tabeli em je Barnet najgori gost u ligi. Iskoristite ovaj ’poklon’.


Jeovil Taun – Jork Siti 1 (2.25)

Derbi dna tabele i ovakve tekme po pravilu vrede 6 bodova. Obe ekipe su malo podigle formu, ali ja ovde dajem prednost Jeovilu jer su imali promenu na klupi pa očekujem prvu pobedu nakon nakon te šok terapije.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply