Kladioničarski kutak – februar (5)

Evo nas nazad u rubrici kladioničarski kutak! Ne smeta nam što nema Premijer Lige, Dule je čak i Čempionšip preskočio i nudi vam jedan par Lige 1 i dva para Lige 2. Da, samo 3 para od njega zbog manjka tekmi i kriza je, Arapi stisli….Kecko se odlučio za proverene domaćine i malo golova da upotpuni miks. Ukupna kvota je 248, pa izvolite, poslužite se!

Piterboro – Oldam  1 (2,00)

Da, igram na tim koji nema pobedu na svom terenu u 2016. godini protiv tima koji je me je oborio prošlo kolo! Piterboro nije loša ekipa i moraju da krenu kad-tad, mislim da je ovo to “tad”. Oldam će igrati zatvoreno kao i uvek u gostima. Od 15 utakmica na gostovanjima imaju 10 remija i poslednja 3 nisu izgubili. Dvoumio sam se da li da idem sa 1X&0-2 (kvota 2,25) ali ipak idem sa čistim kecom.


Vimbldon – Karlajl  X (3,50)

Dve ekipe ravnopravne po svemu, ne mogu da nađem razliku između njih. Oba tima dosta često odigraju X i ja ću ih čekati ovaj put.


Jork – Nortempton  2&2-4 (2,85)

Ne vidim da iko može da stane na put Koblersima u Ligi 2. Očekujem 10. pobedu u nizu nad ne baš prejakim Jorkom. Kvotu sam pojačao i golovima potpuno realnim za ova dva tima.


dulle

Brentford – Vulverhempton Vonderers GG (1,82)

Nemam običaj da igram ovu igru, ali kad pogledam kvotu na 3+ (2.00) što je bila moja prva pomisao, shvatim da je bolje odigrati GG jer postoji šansa da oba tima budu zadovoljna ovim rezultatom a razlika u kvotama nije velika. Nije im strano da igraju sa golovima, pogotovo se to odnosi na Brentford i to baš na Grifin parku.


Barnli – Notingem Forest 1 (1,90)

Volim da gledam Barnli ove sezone i da se kladim na njih kada igraju na Turf Muru. Deluju tako sigurno (iako u Čempionšipu ništa nije sigurno). Prednost Notingema je što nisu igrali za vikend, ali njihova pozitivna serija je prekinuta u prethodnom kolu i ja ne očekujem da će se baš na ovakvom meču vratiti.


Šefild Venzdej – KPR 1 (1.95)

Sove su u prošlom kolu izgubile u Prestonu i to sasvim zasluženo. No, to i nije neko iznenađenje ako znate koliko oni bolje igraju na svom Hilzborou. Večeras će biti bez prvog špica Forestijerija koji je u Prestonu pocrveneo. Realno, to je minus za moj tip ali opet i prilika za neke druge igrače da pokažu šta znaju. Ejdan Megidi, Marko Matijas, Žoao i drugi čekaju svoju priliku uz već standardnog Gerija Hupera koji u 2016. godini igra kao blesav. Što se tiče KPR-a, mislim da su se oni pomirili sa tim da im je ova sezona izgubljena i lagano se spremaju za sledeću. Daleko od toga da su se predali, ali mislim da osećaju manji pritisak.


Bari – Barnsli 3+ (1.85) 

Na poslednje 2 Barijeve utakmice palo je 13 golova! Neko će reći da su se ispucali, a moje mišljenje je da treba uzjahati talas! Kvota je sasvim solidna, a nama je dovoljno i 3 gola.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

2 komentara

Leave a Reply