Kladioničarski kutak – februar (4)

Sećate se scene iz filma ‘Džeri Megvajer’ kada se Kuba Guding Džunior i Tom Kruz deru jedan drugom u slušalicu ‘shooooow me the moneeey!’ ? 🙂 Kladioničarski kutak pokušava tako nešto. Ovaj put spremili smo kvotu (260) u nadi da ćemo namlatiti štogod lakih novaca. Srećno nam bilo!

Oldam – Džilingem  2 (2,60)

Neverovatno dobra kvota! Znam da je Oldam u nizu 5 tekmi bez poraza ali da li znate da je i najgori domaćin u ligi? Od 14 utakmica na svom terenu dobili su samo jednu! Verujem da će Džilsi dobiti ovu tekmu i učvrstiti se na drugom mestu jer njihovi rivali Volsol i Vigan igraju međusobni meč.


Bari – Kolčester tim1 2+ (1,87)

Da li je zaista potrebno da objašnjavam ovo? Kolčester je primio 73 gola do sada! Prošle godine su jedva ostali u ligi jer su dobili 77 za celu sezonu, a sada već imaju 73. To je preko 2 gola po tekmi, a kad se gleda samo igra u gostima malo im fali da primaju 3 po tekmi. Mislim da će domaćin da pobedi (kvota je 2) ali ovo mi deluje sigurnije, a kvota nije mnogo manja.


Šefild Junajted – Port Vejl  1 (1,80)

Ako pratite kladioničarski kutak mogli ste primetiti koliko često mi se Šefild Junajted nalazi na tiketima, evo zvanično ovo je poslednja šansa koju im dajem. Mislio sam da će ući direktno u Čempionšip a sada je jasno da će biti uspeh ako se dovuku i do plej-ofa i to 6. mesta. Jednostavno moraju na bilo koji način dobiti ovu utakmicu žele li u top 6 ove sezone.


Bornmut – Everton  GG3+ (2,15)

Prošla tekma ovih rivala završila je 3:3 golom u 98. minutu, sećate se? Potpuno ludilo! Dve ekipe koje svi volimo da gledamo, igraju lep fudbal na golove i jedva čekam da se zavalim u fotelju i gledam ovu tekmu. Nemam pojma ko će pobediti samo očekujem da bude mnogo golova.


dulle

Barnli – Roteram Junajted 1 i tim1 2+ (1.87)

Barnli je jedna od boljih ekipa u Čempionšipu, Roteram jedna od najgorih i jedna od onih u kojoj se loše radi (transfer politika, poverenje menadžerima itd). Ako dodamo tome da Barnli ovakve protivnike jede za doručak na svom Turf Muru, da je u odličnoj formi i da je prvi strelac lige Andre Grej u prošlom kolu promašio penal u gostima kod Redinga pa njegov tim zbog toga nije pobedio, samim tim tražiće neku vrstu iskupljenja pa očekujem njegova 2 gola. Dakle, siguran kec po meni.


Karlajl Junajted – Stivenidž 1 (2.05)

Karlajl se pre određenog vremena vratio na svoj Branton park koji je bio pogođen poplavama. Nisu u nekoj zavidnoj formi ali daleko od toga da igraju loše. U utorak su izvukli bod u gostima kod Akringtona iako su ceo meč igrali sa 10 igrača jer je u 34. sekundi isključen prvi špic ekipe Džabo Ibere. Karlajl se žalio na kaznu i žalba je usvojena – Ibere može da startuje u subotu a motiva za dokazivanje ima na pretek! Stivenidž se malo podigao otkada su otpustili Šeringema, imaju 2 vezane pobede ali mislim da će tu i ostati.


Luton Taun – Hartlpul Junajted 3+ (1.90)

Hartlpul se podigao nakon dolaska novog menadžera, ne bi me čudilo i da slave u Lutonu. Ipak, golovi su ono što zasigurno očekujem.


Nots Kaunti – Lejton Orijent 3+ (1.90)

Oba tima igraju na golove. Volim ovaj Nolanov Lejton, nema puno kalkulacija, ili se dobija čisto ili gubi. Tako ja kapiram engleski fudbal, barem na tim nižim nivoima. Ovde me ne bi čudilo da bude 4:0 i 0:4, takva je utakmica. Naravno, bliži sam pobedi gostiju ali ono što svakakako očekujem jesu golovi.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply