Kladioničarski kutak – februar (3)

Kladioničarski kutak na Dan zaljubljenih! E sad, kako mi u ovo baš i ne verujemo mi ćemo se oblokati na nekoj vinijadi u zavičaju iz kojeg potičemo a oni koji su osuđeni na Dan zaljubljenih sa svojim gospođama kao jedan od prigodnih poklona se nameće i tiket iz radionice kladioničarskog kutka! Vaša gospođa će sigurno biti oduševljena, a kako i ne bi kad je kvota 333,44. Živi bili i srećno!

Brajton & Houv – Bolton  1&2-4 (2,55)

Domaćin je mnogo kvalitetniji i u dobroj formi, a i prošlo kolo sam ih pogodio. Malu kvotu sam povećao ovim od 2-4 jer i to mi je realno za utakmice ovih rivala. Bolton je nanizao par dobrih rezultata ali trebalo bi ovde da padnu.


Derbi – MK Dons  1&2-4 (2,35)

Derbi je u očajnoj formi ali sada su otpustili trenera i momci moraju da se trgnu. Jedan od najboljih gostiju da to urade je MK Dons koji se bori za opstanak. Koliko kladionice veruju Derbiju pokazuje da je kvota manje nego ona iznad nje na Brajton iako je Brajton u boljoj formi i igra protiv lošijeg tima.


Arsenal – Lester Siti  1 (1,80)

Mislim da će Tobdžije opet pobediti Lisice, imaju recept za to. Imaju brze igrače, veće iskustvo i vratio se Sančez, a verovatno će i Kokelan biti prva postava. Očekujem mnogo šansi i na kraju pobedu crveno-belih.


Mančester Siti – Totenhem  1 (2,20)

Znam sve, znam šta ćete reći ali to je ipak Totenhem, a oni uvek uprskaju nešto. Često baš onda kad je najbitnije. Verujem da će Siti doći do pobede, ne znam tačno na koji način ali to je uvek tako sa Spursima. Evo nek me demantuju i pokažu da su zreli za titulu.


dulle27

Šefild Venzdej – Brentford 1 (2.05)

Šefild je odličan domaćin i ekipa sa odličnim igračkim kadrom. Geri Huper je u fantastičnoj formi pa očekujem i nastavak njegove golgeterske serije. Brentford nikako da nađe pravu formu sa novim menadžerom Dinom Smitom. I to će doći, ali ne u Šefildu.


Džilingem – Barnsli 3+ (1,90)

Obe ekipe vole da igraju sa golovima. U poslednje vreme to nije bio tako čest slučaj, pa je Džilingem već dve tekme u nizu odigrao 0-1 golova. Ovde se ta serija mora prekinuti obzirom da je Barnsli ostao bez odličnog mladog menadžera Lija Džonsona koji je otišao u Bristol. Dakle, privremeni menadžer će pokušati da se dokaže da je pravi čovek za posao. I jedni i drugi žele pobedu – miriše na golove.


Lejton Orijent – Nortempton Taun 3+ (1,95)

Nortempton je odličan gost i ekipa koja igra napadački i atraktivan fudbal. Najozbiljniji su kandidat za Ligu 1. Lejton se podigao dolaskom Kevina Nolana i oni će, sigurana sam, tražiti pobedu na ovom meču. Obe ekipe raspolažu jakim napadačkim potencijalom koji obećava golove.


Akrington Stenli – Kravli Taun 3+ (1,85)

Ovde ne bih previše drobio. Ovo su one utakmice koje se same izdvoje kada otvorite listu.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply