Kladioničarski kutak – decembar (5)

Kladioničarski kutak u vanrednom izdanju, svima ponedeljak a nama kao da je subota! Ovaj put možda i najmanja kvota – 205, da li to znači da su i šanse veće? E to ćemo videti, samo se nadamo da neće biti odloženih mečeva. Dule gađa 4 keca u glavu dok je Kecko svoje malo razredio sa golovima. Nek nam je sa srećom braćo!

Norič Siti – Aston Vila  1 (2.00)

Kanarinci su već pokazali ove sezone da mogu da budu disciplinovani kada hoće. Mislim da neće propustiti šansu da pokupe ceo plen kada im dolazi tim koji se oprašta od Premijerligaškog fudbala.


Šefild Junajted – Bredford Siti  1 (2.10)

Direktni rivali za plej-of mesta u čijem okršaju dajem prednost domaćinima. Ušli su u dobru formu sa dve pobede i dve povezane sačuvane mreže. Biće gusto sigurno ali verujem u pobedu oštrica.


Nots Kaunti – Morekamb  1 (2.00)

Očekujem pobedu Svraka sa dosta golova. Kući igraju dosta bolje, a i Morekamb ima problema na gostovanjima. Iako su blizu na tabeli očekujem da domaćin uzme sva tri boda.


Portsmut – Luton Taun  1 (1,85)

Razbijeni Luton koji je još bez trenera i nikako ne može da zategne odbranu nema šta da traži na Freton Parku. Poslednja dva gosta su se loše provela, ispraćeni su sa 4 i 6 komada u mreži i bez golova u mreži Pompija. Ne dajem nikakve šanse gostima ovde.


dulle

Barnli – Bristol Siti 1 (1.85)

Barnli je majstor za ovakve utakmice. Ove sezone teško im ide protiv jakih ekipa, juče su izgubili ubedljivo od Hala, ali ovakve utakmice na svom Turf Muru oni lako rešavaju. Ovo mi je najsigurnij par u sve 4 lige.


Barton Albion – Svindon Taun 3+ (1.85)

Svindon je ekipa koju svi upućeni kladioničari prate sa golovima. Ono što je zanimljivo je da sada gostuju Bartonu koji ima novog menadžera, a to je dobro poznato lice Najdžel Klof. Nije to više onaj tvrdi i disciplinovani Barton kakvi su bili sa Haselbajnkom, sada su mnogo ‘luđi’ i još traže svoju igru pod novim idejama. Tato ovde očekujem golove.


Kembridž Junajted – Barnet 1 (2.15)

Šon Deri je stvarno lepo startovao na klupi Kembridža. U goste im dolazi ekipa Barneta koja je NAJGORI gost u ligi, a to pored Jorka, Dagersa i Jeovila nije lako. Povezali su dve pobede na domaćem terenu i to im je puna kapa, vreme je za poraz. Mlad i ambiciozan menadžer poput Derija ovo mora pretvoriti u 3 boda.


Nortempton Taun – Akrington Stenli 3+ (1.80)

I Nortempton i Akrington su ‘odmorili’ za vikend zbog lošeg vremena. Obe ekipe vole da igraju na gol više i ja nemam mnogo dilema da li će ovde biti golova. Računam barem na 3.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

4 komentara

Leave a Reply