Kladioničarski kutak – decembar (4)

Kladioničarski kutak donosi kvotu 459,52!!

Bilo bi sjajno uzeti neke pare pred novu godinu i praznike i upravo to nameravamo ali nije samo do nas. Moraće da se potrude i Plimut, Venzdej, Derbi, Volsol i još neki.

Kažu da se za vreme praznika čuda dešavaju možda se desi i to da pogodimo svih 8 pa nećete moći da živite od nas do kraja sezone.

Srećni praznici prijatelji, provedite ih sa svojim najmilijim…tiketima i kolom ispred tv-a, znam da mi hoćemo.

 

Bristol Siti – Čarlton Atletik  GG (1,97)

Očekujem dosta otvorenu utakmicu i golove sa obe strane.


Plimut – Jeovil  1 (1,75)

Potpuno sam ubeđen u pobedu domaćina ovde. Jedinu dilemu koju sam imao je da li igrati čist kec ili da Plimut daje 2 ali s obzirom da nije toliko veća kvota tek 1,87 ostao sam pri čistom kecu.


Milvol – Volsol  X2 2+ (2,1)

Očekujem pobedu Volsola ovde ali što se ne bi osigurali i ovako kad je dobra kvota. Gledao sam ih prošlo kolo kada su ponovo pokazali da su dominantni u ovoj ligi. Milvol je izgubio od Džilingema i Bartona u nizu i pokazuje da ne uzima bodove protiv dobrih ekipa, nadam se da neće ni sada. Samo da ne bude 0-1 i padnemo.


Derbi – Fulam  1&GG (3)

Ovo je par koji ću verovatno i singlirati. Ne vidim način na koji bi Fulam ovde mogao da izbegne poraz, a opet najefikasnija su ekipa u Čempionšipu pa mogu da učačkaju gol svakom. Imaju i Mekormika koji vija titulu najboljeg strelca (koju već ima pre dve sezone kada je bio strelac 28 puta) pa će biti motivisan.


dulle

Aston Vila – Vest Hem X (3.10)

Žao mi je Vile, i voleo bih da pobede i na kraju ostanu u ligi ali bojim se da je to nemoguće! U ovoj utakmici Vila jalova i nikakva, dok Vest Hem kao da je potrošen onim početkom sezone i kao da čekaju Pajea da se vrati da bi ponovo proigrali. Nerešen ishod je po meni najrealniji.


Bornmaut – Kristal Palas 3+ (2.00)

Oba tima igraju na gol više, njihove utakmice ove godine obiluju šansama i golovima i malo sam iznenađen da su kladionice postavile kvotu 2.00 na 3+. Ni jedni ni drugi ne odstupaju od svoje filozofije, tako da ja ovde očekujem lepoticu od utakmice! Verujem i da će Kristal prekinuti dobru seriju Trešnjica, tačan rezultat 1:3.


Šefild Venzdej – Birmingem Siti 1 (1.95)

Sove su odličan domaćin dok je Birmingem izgubio formu sa početka sezone. Ako popravi igru u gostima Šefild je ozbiljan kandidat za plasman u Premijer Ligu. Mislim da je najbolji način za to da dovedu ozbiljno menadžersko ime, ponavljam to kao papagaj od početka sezone.


Akrington Stenli – Karlajl Junajted 3+ (1.75)

Menadžer Akringtona, Džon Kolman, razljutio je sve u Karlajlu kada je rekao da nije fer prema ostalim ekipama da Karlajl igra na drugim terenima kao domaćin (njihov teren je uništen u poplavama koje su pogodile grad). Kasnije se izvinio i rekao kako je ta izjava izvučena iz konteksta. Jedno je sigurno, i bez ovog incidenta ovo je utakmica koja obećava sa golovima, a sada će naboj biti još veći!


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply