Kladioničarski kutak – avgust (8)

Jel znate onaj osećaj kada vam se čini da i pre ulaska u kladionicu imate dobitan tiket, kada se pare osećaju u vazduhu, kada vam je stalno zeleno na semaforu, kada vam se svaka devojka na ulici osmehne? E pa danas nikako nije taj dan!

Večeras se igra Čekatrejd trofej nama poznatiji pod imenom Trofej fudbalske lige!  Totalno smo ravnodušni, nismo ni najavu kupa uradili – prosto imamo osećaj da je cela priča usiljena. Ni sami englezi nisu oduševljeni novim formatom takmičenja. Šta da očekujemo večeras? Koje postave? Koliko je klubovima ovo bitno? Ukratko, jebe lud zbunjenog! Ali hrabro idemo našim brodićem u oluju sa kvotom 122, pa šta se desi – desi se! Uostalom, utorak je veče, zašto nemati jedan domaćinski tiket na stolu? Evo parova!

Nortempton – Vikomb  1 (1,80)

Obućari će sigurno tražiti pobedu nakon 5 uzastopnih remija u ligi i dosta su kvalitetniji tim. Vikomb nije dobro počeo sezonu i ovo sigurno nije mesto gde će je ispraviti.


Plimut – Njuport  1 (1,90)

Očekujem pobedu kluba sa juga Engleske zobg domaćeg terena i zbog kvaliteta tima koji će tokom sezone sigurno izaći na videlo samo se nadam da će tako biti i ovu tekmu.


Akrington – Kru Aleksandra GG (1,70)

Dve ekipe koje očekujem da odigraju jednu dosta otvorenu tekmu i da se tresu mreže na obe strane. Imaju pedigre za to.


Džilingem – Luton 3+ (1,75)

Napadi su jača strana kod obe ekipe i očekujem golove. Ako bude igrao Džej Emanuel-Tomas onda ih očekujem više u mreži Lutona. Samo neka oni daju jedan, a od domaćina očekujem nekoliko.


dule27

Dule je u današnjoj priči good cop, lepo je objasnio svoje parove 🙂 Ja neću ići tim putem, prosto odabrao sam ekipe za koje mislim da igraju na golove a da li će me ispoštovati? Pojma nemam! Koje ekipe će izvesti na teren? Verovatno ni oni ne znaju!

Ovo su moje 4 nindža kornjače.

Lejton Orijent – Stivenidž 3+ (1,90)

MK Dons – Barnet 3+ (1,75)

Šruzberi Taun – Kembridž Junajted 3+ (1,95)

Volsol – Grimzbi Taun 3+ (1,85)


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply