Kladioničarski kutak – avgust (6)

Nikoli Tesli su rekli da je lud kada je tvrdio da ćemo putem sijalica svi imati svetla u kućama. Mom komšiji su rekli da je lud kada je tvrdio da mu je princ Mauritanije lično poslao mejl i tražio pare na zajam. Dobro, njega jesu nasamarili preko neta, budala je spizdio celu ušteđevinu…šta hoću da kažem? Danas ćemo i mi probati nešto nemoguće i možda ćete reći da smo ludi ali pokušačemo da pogodimo 8 parova Liga Kupa!

Kvota je 306 (kao Pežo…hm, neki znak možda?), pa da vidimo jesmo li k’o Tesla ili smo sisali… vesla!

Nortempton – VBA  2 (2,00)

Čitao sam izjave Pjulisa pred ovaj meč i rekao je da će igrati dosta prvotimaca sa tek nekoliko rezervnih igrača. Ako bude tako Vrećice bi trebale dobiti Obućare i prekinuti njihov niz bez poraza od januara. Ako ne bude Pjulis je lažov nije moja greška, nemojte ubiti glasnika.


Stivenidž – Stouk  2&3+ (2,30)

Često igram na Stouk u kupovima, a to je zbog Marka Hjuza. On stalno naglašava kako voli kup takmičenja i kao igrač je 3 puta osvajao ovaj kup. Razlika u kvalitetu je jasna samo da Potersi ozbiljno shvate svoj posao i dolazi laka pobeda.


Milvol – Notingem Forest  GG (1,70)

Obe ekipe igraju otvoren fudbal i ne verujem da će se braniti i ići na penale ni jedni ni drugi. Jedina dilema mi je bila da li da igram GG3+ ali neka ostane ovako.


Skantorp – Bristol Siti  GG (1,75)

Očekujem dobar otpor Gvozdenih iako su liga niže i nerešen ishod me ne bi iznenadio ni najmanje. Takođe očekujem i po gol na obe strane.


dule27

Oksford Junajted – Brajton 2 (2,10)

Verujem da se Brajton ovde neće zezati pogotovo što Oksford nije naivna ekipa. I u prošloj rundi protiv Kolčestera Galebovi su igrali sa solidnim sastavom (Glen Marej je bio na klupi ako zaškripi) i verujem da će im značiti pobeda u ovom meču i da će mu tako pristupiti.


3 meča nakon Brajtona iznad, sam ‘pojačao’ golovima 2-4. Prvo zbog dobre kvote a drugo što domaći tim mora dobiti 2 gola da se taj scenario ne bi ostvario. Ja verujem da Derbi, Norič i Votford ne mogu od svojih gostiju da dobiju 2 gola na svojim stadionima. Delom zbog svoje odbrane a delom zbog napada protivnika. Nadam se da ste razumeli šta je pisac hteo da kaže 🙂

Derbi Kaunti – Karlajl Junajted 1&2-4 (2,20)

Pirson je dotegao Ovnove, još samo da počnu da daju po 2-3 gola na utakmici i dobra sezona je pred njima. Od neke utakmice se mora početi, možda baš ove?


Norič Siti – Koventri Siti 1&2-4 (2-4)

Koventri je po meni u jako lošem stanju trenutno i oni su mi prvi pik ove sezone protiv kojeg ću da se kladim. Iz ove utakmice mogu da izvuku nešto jedino bunkerom i kontrama, a pošto Kanarinci imaju odličan napad sumnjam da će se to desiti. Očekujem da Kanjos dobije šansu u prvih 11 Noriča i da 90 minuta pravi decu nebesko-plavima.


Votford – Džilingem 1&2-4 (2,20)

Lepa prilika za Macarija da ostvari prvu pobedu u zvaničnim utakmicama na klupi Stršljenova. Mislim da je ne sme i neće propustiti.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply