Kladioničarski kutak – avgust (5)

Idemo drugari, još jedan kutak i još jedan kladioničarski vikend pred nama. Naravno da ne spavamo i da smo spremili nove parove. Osim što volimo da se igramo sa naslovnim fotkama ove rubrike postalo nam je zanimljivo da preporučujemo i neku muziku, isto u kontekstu ove priče. Danas vam preporučujemo kultni ‘Popcorn’ koji možete pustiti tamo negde oko 17.20h kada krenu da padaju golovi kao blesavi 🙂  Kvota 184 izvol’te 🙂

Šefild Venzdej – Lids 1 (1.80)

Nismo očekivali da će Sove izgubiti u Bartonu, naprotiv. Ipak, šta je tu je. Sada čekaju Lids kod kuće i prilika je idealna da se iskupe pobedom na svom Hilzborou. Lids je savršen kandidat za to jer još uvek traže svoju igru i loše su ušli u sezonu. Pitanje da li će blesavi Italijan ‘istrpeti’ Monka. Fora sa Venzdejom je što je njima Forestijeri mnogo više od glavnog igrača, a on je ovih dana tražio da ide, čak je odbio i da igra u Noriču. Izvnio se, rekao da je pogrešio i bla bla kako to već ide. U Bartonu je ušao u drugih 45 minuta a ovde ga očekujem od starta. Zna i Karvahal koliko je lakše sa Fernandom u prvih 11.


Hadersfild Taun – Barnsli 3+ (1.90)

Obe ekipe igraju ofanzivan fudbal, gol više. Barnsli je u sredu slavio kod kuće nad KPR-om 3:2 i napravio lepu uvertiru pred gostovanje Terijerima. Što se tiče Hadersfilda meni se totalno sviđa kako ih oblikuje David Vagner i mislim da će to na duži rok dati sjajan rezultat! Očekujem da Naki Vels u subotu pravi harakiri odbrani Barnslija, tako da osim golova očekujem i pobedu domaćih.


Nortempton Taun – AFC Vimbldon 3+ (2.05)

Ekipe koje su prošle godine igrale Ligu 2. Oba meča su završena 1:1. Sada očekujem još otvorenija izdanja obe ekipe.


Hartlpul Junajted – Nots Kaunti 3+ (2.00)

Kaunti me iznenadio slabim startom sezone i igrom koja obiluje golovima. Očekivao sam upravo suprotno, poznavajući ranije radove Džona Šeridena – tvrdo i na pobedu. Jbg, umesto da se pravim pametan ja ću zajahati Kauntijev talas rezultata i roknuti 3+. Videćemo da li ću na kraju zajahati nešto drugo 🙂


kecko

Sanderlend – Midlzbro GG (2,10)

Prvi put sam odlučio da igram sve na golove i to je više spontano jer nemam neke određene fikseve. Ovo je derbi severo-istoka, očekujem ludilo jer se dugo nisu sreli i bar po gol sa obe strane. Odlična je kvota.


Sautend – Bristol Rovers 3+ (2,05)

Škampi su se probudili a Roversi jednostavno imaju slabu odbranu i dobar napad. Očekujem dosta golova ovde i vidim Sajmona Koksa i Meti Tejlora među strelcima. Ok sad sam preterao.


Lester Siti – Arsenal 3+ (1,70)

Ne vidim kako ova tekma može da ne dođe u 3+? Arsenalova odbrana izranjavana i vrv će igrati Košjelni nedovoljno spreman, a Lester ima prebrze špiceve za ovog drugog štopera ko god to bio Holding ili Čejmbers. Aleksis bi trebalo da se probudi i Čemberlejn da startuje i da Tobdžije budu opasnije.


Vest Hem – Bornmut 3+ (1,80)

Ovo je takođe tekma koja je prošle sez došla oba puta 3+, jednom čak 7+ kao i ova iznad. Obe odbrane pokazale su svoje slabosti u prvom kolu, a napadi su solidni i kod jednih i kod drugih.


dule27

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply