Kladioničarski kutak – avgust (3)

Evo nas braćo ponovo, jer – petak! Poslati iz budućnosti da vam ulepšamo sadašnjost – noooot! Poslati iz budućnosti da imate koga da psujete subotom.

U utorak nismo bili loši, 5/8, a i ovo što smo geknuli bilo je za po 1 gol. Nastavljamo u istom ritmu i nadamo se najboljem! Duća kaže da je našao sistem, 2+2 (2 para na golove, 2 na ishod) dok je Kecko veran golovima. Kvota je 210! Polovinom septembra krećemo sa nagradama za najbolje tipsere, biće i kerama krofni 🙂

Srećno braćo!

Vimbldon – Bolton GG (1,80)

Verujem u otvorenu utakmicu, a verujem da Donsi drugačije ni ne umeju da igraju. Bolton je dovoljno jak da postigne gol i mislim da neće otići praznih ruku iz Londona.


Bristol Rovers – Oksford Junajted GG (1,80)

Nikad nema nekih posebnih objašnjenja kad igraš na golove. Dve ekipe koje se dobro poznaju in a čijih poslednjih 5 mečeva 4 puta pobeđuje gost. Očekujem bar po gol u svakoj mreži, a ne bih se iznenadio da bude i prava goleada.


Preston – Fulam  1X&0-2 (2,10)

Podigao se velik hajp oko Fulama, ekipe koja ima 13-14 igrača a duga je sezona i nema nijednog kvalitetnog napadača. Ovo su dve ekipe koje gotivim ali moj tip ide na domaćina. Ovo će biti tvrda tekma sa malo golova.


Vigan Atletik – Blekburn Rovers  1 (2,15)

Da, tipujem na tim koji je izgubio u prvom kolu i ispao iz Liga Kupa od tima iz lige ispod. Moraju što pre početi da skupljaju svoje poene za opstanak. Poraz u prvom kolu je bio stvarno nesrećan, a u Liga Kupu su imali igrača manje celo poluvreme. Bez obzira dobro su igrali obe tekme što ne mogu reći za Roverse.


dulle

Džilingem – Bari 3+ (1,90)

Obe ekipe su ofanzivno ušle u sezonu i igraju na gol više. Ako dodamo tome da ih preferiram i od ranije i da je ovo Liga 1 a ne Francuska 2 liga onda je jasno zašto sam se odlučio za ovaj par.


MK Dons – Milvol 3+ (2,10)

Što sam rekao za prvi par važi i za drugi. Milvol je u sezonu ušao sa 7 datih golova a još ga nije primio (gol). Donsi imaju solidan napad koji su pojačali pred ovu tekmu Kiranom Agardom koji bi trebao debitovati u subotu. Očekujem zanimljivu tekmu.


Donkaster Rovers – Krouli Taun 3+ (1,95)

Još kao sasvim malo dete sam voleo da igram ekipe Darena Fergusona u 3+ 🙂 Tako je i sada kada sam odrasla konjuskerda.


Lejton Orijent – Njuport Kaunti 3+ (1,85)

Ekipa koja po meni ima jedan od najboljih napada u ligi uz pretedenta za najboljeg strelca Džeja ‘Ramadanovskog’ Simpsona! Njuport mi je jedan od kandidata za ispadanje i nema sumnje da ih čeka i borba za opstanak. Lejtonu je ovo prva tekma u ligi na svom stadionu pa očekujem i keca a kvota je 1.65.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply