Kladioničarski kutak – avgust (3) 2015

Idemo u nove pobede! Ako želite da unovčite naše znanje možete da poslušate Dulleta, a možete da odigrate i suprotno od Kecka – svakako dobijate! Ovo su naši parovi za vikend pred nama. Srećno!

Fulam – Hadersfild Taun 1 (2,45)

Fulam igra mnogo bolje nego što rezultati pokazuju, a to se uvek na kraju isplati u fudbalu tj. sve dođe na svoje. Džejmi O’hara se sjajno uklopio i na prve tri tekme je bio igrač utakmice. Tu je i Karni iz Blekburna koji se već pokazao kao sjajno pojačanje. Hadersfild će se botiri za opstanak. Očekujem 1 ovde uz sjajnu kvotu.


 

Lester Siti – Totenhem Hotspur GG3+ (2,05)

Vrlo je jasno zašto ovde očekujem golove. Način na koji Lisice igraju uz nesigurnu odbranu mamuza obećavaju golove ali i dobru utakmicu uopšte.


 

Flitvud Taun – Kolčester Junajted GG3+ (2,30)

Sastaju se dve ekipe koje igraju otvoreno. Kolčester je nastavio da igra kao prošle sezone kada su samo 3 puta sačuvali mrežu. Za mene nema dileme ovde bi trebalo biti golova.


 

Skantorp – Milvol 2 (3)

Kvalitet fudbala koje je Skantorp pokazao do sada ne zadovoljava ni standarde Lige 2. Ne blista ni Milvol ali već su pokazali da mogu uzeti bodove na gostovanjima. Očekujem iznenađenje ovde.


 

dulle27

 

Brajton – Blekburn 1 (2.20)

Galebovi su onoliko dobro krenuli koliko Blekburn nije. Povrh svega mislim da su na domaćem terenu još bolji. Ako žele visok plasman, a žele, pobede na domaćem terenu su imperativ.


 

Riding – MK Dons 1 (2.20)

Vreme je za prvu pobedu Ridinga u sezoni! Protiv dobrog Venzdeja im je ona izmakla u poslednjoj minuti, a verujem da protiv novajlije u ligi neće.


 

Barnsli – Bredford 1 (2.40)

Bredford je bio jedan od naših pikova za visok plasman. Međutim, krenuli su katastrofalno u sezonu. Barnsli, s druge strane, gura dobro pod vođstvom Lija Džonsona. U utorak su dobili Milvol u gostima, a u subotu Barton kod kuće. Ovo im je prilika da se potpišu na savršenu sedmicu.


 

Barton – Piterboro 1 (2.25)

Verujem u ekipu Džimija Flojda Haselbajnka! Igraju dobro, pobeđuju, mislim da su bolji od Piterboroa i da će slaviti.


kecko

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

2 komentara

  • Srđan

    Kecko bi mogao da iznenadi ovo kolo i pogodi sva četiri, toliko se ispromašivao u prva dva da je red da pokaže svoje kladioničarsko umeće 🙂 Inače ne znam šta treba da se desi da na Svonsi ne bude dvojka, Sanderland se raspao, a Svonsi odličan, kvota 2.

  • machado

    Sjajna ideja da pored sjajnih informacija o engleskom fudbalu sada malo i unovcimo to, ili bar ostanemo zivi i nakon 16:45. 🙂 Jos jednom, pozdravljam sve ovo sto radite.

Leave a Reply