Kladioničarski kutak – avgust (4)

Utorak, početak sedmice a kao da je subota! Igraju se utakmice Fudbalske lige! Nismo loše otvorili sezonu sa pogađanjima pa i ovaj put imamo čemu da se nadamo – kvota je 206!

Barton Albion – Šefild Venzdej  2 (2,38)

Već sam prognozirao u najavi sezone Čempionšipa da će Pivari ispasti i iako je rano za reći za sada izgleda tako. Sove imaju jedan od najjačih timova u ovoj ligi i očekujem da uzmu 3 boda na Pireliju. Čudno mi je malo ovako visoka kvota ali nije me uplašila.


Luton – Njuport  1 (1,80)

Šeširdžije imaju ohrabrujući start ali više kao i u paru iznad igram na svoju prognozu iz najave sezone, a to je da su oni kandidat za plej-of mesta dok je Njuport u borbi za opstanak.


Vimbldon – Skantorp GG (1,90)

Vimbldon sam i u prošlom kk igrao gol-gol i pogodio. Mislim da će Skantorp pobediti ovde i samo treba Donsi da daju gol da bi ovo došlo, Gvozdeni će ga dati sigurno.


Flitvud – Oksford GG (1,80)

Oksford sam takođe igrao gg u prošlom kladioničarskom kutku i takođe je ispoštovao. Obe ekipe su ove sezone oba puta došle gg zašto ne bi i ovaj put?


dule27

Brentford – Notingem Forest 1 (2.35)

Iako sezonama u ne volim da imam Notingem na tiketu jer se s njima nikad ne zna, teško mi je da odolim ovom paru. Šumari su u prvom meču savladali Barton a potom pregaženi u Brajtonu. Brentford po meni mnogo bolja ekipa sa menadžerom koji mnogo bolje poznaje engleski fudbal.  Osim keca ovde očekujem i golove, barem 3.


Pored fiksa goreg pomenutog izdvojio sam i 3 utakmice na kojima verujem da će biti golova. Jedna iz Čempionšipa i dve iz Lige 1. Ne bih puno dužio, prosto mislim da su ovo ekipe koje vole da igraju na gol više.

Norič Siti – Bristol Siti 3+ (1.90)

Piterboro Junajted – Milvol 3+ (1.75)

Džilingem – Svindon Taun 3+ (1.80)


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply