Kladioničarski kutak – avgust (2)

Večeras je Liga kup, savršena prilika da uzmemo lagane pare…noooot! Mačka u džaku, a kvote varljive, spolja jaguar a unutra buba…samo su neki od opisa za večerašnje mečeve. Ko nam garantuje motive klubova? Postave? Paranoja u kladioničarskom kutku!

Ali hajde da pokušamo, zašto da ne? Šta možemo izgubiti osim tih 100-200 dinara a zabava je zagarantovana. Uostalom…

ivo

Mensfild Taun – Blekburn Rovers  2 (2,30)

Roversi moraju da se iskupe za očajan start u Čempionšipu gde su ugaženi od Noriča, osim toga mnogo su kvalitetniji jer su dve lige iznad Mensfilda. Odlična kvota i ko god da izađe na teren od kluba iz Lankašira mora da opravda ulogu favorita.


Eksiter Siti – Brentford  2 (2,30)

Ponovo ću igrati na klub iz Čempionšipa koji gostuje klubu iz Lige 2 ali ovaj put je razlog poznavanje menadžera. Din Smit još dok je vodio Volsol dosta ozbiljno je shvatao Liga Kup i često daleko dogurao. Verovatno će krenuti jako i ovaj put i ovo je lepa šansa za uigravanje ekipe.


Donkaster Rovers – Notingem Forest GG (1,75)

Ne bih previše objašnjavao ovu utakmicu jednostavno mislim da će biti dosta golova jer obe ekipe igraju napadački fudbal


Ročdejl – Česterfild GG (1,70)

Još jedna utakmica o kojoj nemam dilemu. Trebalo bi biti otvoreno sa golovima na obe strane.


dule

Piterboro Junajted – AFC Vimbldon 3+ (1.75)

Otkad znam za sebe znam i za Piterboro 3+. Šalu na stranu, ekipa koji godinama unazad igra fudbal na gol više a produkt toga je i veliki broj kvalitetnih napadača koje redovno uvaljaju klubovima iz liga iznad. Susreću se sa ekipom Vimbldona koju smo prošle godine takođe forsirali u 3+. Nema tu puno filozofije.


Skantorp Junajted – Nots Kaunti 1 (1.75)

Od obe ekipe očekujem pozitivan iskorak ove sezone. Razlika je u tome što Skantorp u sezonu ulazi na krilima fantastičnog završetka prošle sezone dok Nots tek treba da se probudi iz kome pod vođstvom novog menadžera Džona Šeridena. Da je ova tekma u februaru ne bih je stavio na tiket, ovako – kec, i verujem sa golovima.


 Šefild Junajted – Kru Aleksandra 3+ (1.70)

Dobra prilika za momke Krisa Vajldera da podignu samopouzdanje protiv slabije ekipe Kru Aleksandre. Oštricama je to preko potrebno ako žele da ostvare zacrtane ciljeve za ovu sezonu. Imaju sve potrebne uslove.


 Barnet – Milvol 3+ (1.90)

Lepa kvota na dve ekipe koje takođe igraju na gol više. Barnet je kod kuće slobodniji, ofanzivniji dok Milvol sa Herisom na klupi…hm, pa jel treba komentar?


kecko

Kvota je 155, srećno braćo!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply