Kladioničarski kutak – avgust (1)

Hohohoho vraća se kladioničarski kutak u vaše domove!

Nakon burne prošle sezone imali smo malo vremena da odmorimo glavurde kako bi se kvote i fiksevi fino slegli! Još se pamti onih 7/8 pogodaka kada nas je prodao Kristal Palas za ukupnu kvotu 500 #samokažemo. Od prošlosti se ne živi pa smo i za ovo prvo kolo spremili finu kvotu (283), taman da izvedete neku devojčicu na ringišpil a biće i za šećernu vunu!

Evo ih 8 veličanstvenih!

Volsol – AFC Vimbldon  1 (2,15)

Iako su izgubili neke igrače očekujem da Volsol ovde uzme sva tri boda. Vimbldon se provukao u plej-ofu i sada ih čeka duga i teška sezona.


Grimzbi Taun – Morkamb  1 (2,00)

Mnogo očekujem od Grimzbija ove sezone, rekao bih čak finiš u top 10. U skladu s tim očekujem i da dobiju Morkamb na otvaranju. Škampi imaju jedan od najmanjih budžeta u ligi i biće čudo ako opstanu.


Portsmut – Karlajl Junajted  1 (1,85)

Pompiji su glavni kandidat za promociju u mojim očima, mnogo su kvalitetniji i ako to nije dosta gosti imaju da pređu jedno od najdužih gostovanja u sve 4 lige.


Šruzberi Taun – MK Dons  3+ (2,00)

Donsi su u prijateljskim utakmicama igrali svaku 5+ i mislim da jednostavno ne znaju da odigraju utakmicu bez golova. I Šruzberi igra dosta otvoren fudbal i još kad sam video ovakvu kvotu nisam imao dilemu.


dule

Bristol Siti – Vigan Atletik 3+ (2,10)

Obe ekipe igraju na gol više i napad je deo tima na koji stavljaju akcenat. Sa jedne strane Tomlin i Kođia a sad druge Pauel i naravno Vil Grig! Pobednika se ne usuđujem prognozirati, iako prednost dajem Bristolu, ali očekujem da pršti od golova!


Skantorp Junajted – Bristol Rovers 3+ (2,12)

Ovde sam se dvoumio da li keca ili golove i ipak sam prelomio na golove. Obe ekipe su imale furioznu završnicu prošle sezone i sa velikim optimizmom ulaze u novu. Od Skantorpa očekujem iskorak ove sezone, prošle im je plejof izmakao za dlaku. Grejem Aleksander može to!


Kembridž Junajted – Barnet 3+ (2,00)

Nije potrebno trošiti reči zbog čega očekujem da ove dve ekipe odigraju na golove. Ko ih je pratio prošle sezone zna o čemu govorim. Džon Akinde je i dalje u Barnetu, očekujem njegov gol u subotu ali konačan trijumf Kembridža.


Hartlpul Junajted – Kolčester Junajted 3+ (2,00) 

Hartlpul je imao dobru završnicu prošle sezone pod vođstvom Krega Hajneta. Sada ulaze u novu sezonu osnaženi u napadu i ja očekujem dobar plasman. Kolčester su napustili najbolji igrači nakon ispadanja iz Lige 1 i oni će morati dobro da zapnu ako žele rezultat ove sezone. Pored golova ovde očekujem i pobedu domaćih!


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

1 komentar

Leave a Reply