Kladioničarski kutak – avgust (1) 2015

Mi predlažemo vi se kladite!

Svako kolo ćemo vas posavetovati na koga da igrate iz prve 4 Engleske lige. Gledaćemo da kvote ne budu male (baš onako kako i mi sami igramo) nego da se sa povezana 3-4 para pravi dobra kvota. A šta je dobar fudbalski vikend bez par odigranih tiketa?

Srećno svim ljubiteljima Engleskog fudbala i šire!

 

BORNMUT – ASTON VILA  1 (2,05)  0:1 X

Mislimo da bi Trešnjice na krilima prošlogodišnjeg uspeha mogle da iznenade Vilu. U svakom slučaju ako žele da ostanu u PL dobar start im je neophodan a igra na domaćem teenu presudna.


BLEKBURN ROVERS – VULVERHEMPTON VONDERERS  2 (2,95) 1:2 √

Vredi pokušati na Vukove jer je kvota odlična. Očekujemo ih u top6 sigurno a ne bi se iznenadili ni direktnim plasmanom u PL.


BIRMINGEM SITI – RIDING  1 (2,4) 2:1 √

Verujemo u Siti i njihovog menadžera Gerija Roveta, a ide nam u korist to što se Riding nije podigao po kvalitetu preko leta.


VIKOMB VONDERERS – JORK SITI 1 (2,2) 3:0 √

Mi smo spremni da se kladimo da će Vikomb igrati Ligu 1 sledeće sezone. Imaju jednog od najboljih trenera u ligi i pri tom su se dobro pojačali dok klub sa severa Engleske ostao na istom nivou od prošle godine (a bili su 18.).

dulle27:   3/4

 

NORIČ- KRISTAL PALAS  X  (3.30) 1:3 X

Od ekipa koje su ušle očekujemo da Norvič najlakše ostane u ligi i da sa tim neće imati problem. Kristal se odlično pojačao ali tim tek treba da se uigra. Prvo kolo je u pitanju, mislim da obe ekipe neće srljati i da će svi biti zadovoljni sa podelom bodova i to uz malo golova. Dakle, tvrda utakmica 0:0 ili 1:1.


BOLTON- DERBI KAUNTI  2 (2.20) 0:0 X

Derbi je prosto mnogo kvalitetnija ekipa od Boltona, i da nije sam početak sezone kvota na Ovnove bi sigurno bila manja. Iskoristite taj poklon jer verujemo da će drim tim Pola Klemana od starta početi da gazi ka Premijer Ligi!


ČARLTON- KPR 1 (2.95) 2:0 √

Čarlton je mnogo mlada i talentovana ekipa, takoreći tempirana bomba od ekipe jer mogu da dobiju svakog ali i da izgube! Igraju sa Kvins Parkom koji je opet menjao pola ekipe i trenutno nisu najstabilniji. Sa kvotom 2.95 svakako treba pokušati, verujemo da Vetokele i Kuzan neće izneveriti.


PRESTON-MIDLZBRO  1 (2.95) 0:0 X

Stabilnost je na strani Prestona, svi ključni igrači iz prošle sezone su tu i to ovaj put za duži period a ne na pozajmici. S druge strane Boro je izgubio nekoliko ključnih igrača, pre svega Bamforda, Tomlina i Vosena, a doveli su samo Dauninga. Dakle, tanki u napadu. Dobra kvota za sve one koji žele da pokušaju, a i poznato je da je Čempionšip takmičenje gde lakše prolaze kvote  2.95 nego 1.50.


 VREDI POKUŠATI

LESTER- SANDERLEND X (3.30) 4:2 X

Dve podjednako kilave ekipe od kojih očekujemo borbu za opstanak. Ovo je utakmica od 6 bodova, neće se puno rizikovati ni sa jedne strane, ipak je prvo kolo a ni Ranijeri ni Advokat nisu poput Haua ili Šervuda.


NJUKASL- SAUTEMPTON 2 (2.50) 2:2 X

Svecima ove sezone predstoji borba na dva fronta, a videli smo kako je Everton prošle sezone prošao u toj borbi. Utakmica u Njukaslu dolazi nakon odrađivanja gostanja u Holandiji gde će verujemo Kuman odmoriti neke igrače jer ima odličan rezultat. Sautempton će sigurno pokušati da uzme što više bodova dok ne počne grupna faza Lige Evrope, dok se Svrake još ubek navikavaju na novog menadžera. 2.50 je odlična kvota na ovu utakmicu!

kecko: 1/6


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply