Kladioničarski kutak – april (6)

Ovo kolo tipujemo tipujemo bez Duće koji je na rakijadi u Pranjanima (šalimo se, naravno da znamo da se kamp u Pranjanima otvara tek 30. aprila). Kladioničarski kutak će ipak imati jednog predstavnika iz Duletove kuće a to je dobro poznata glva i Duletova zamena – Daki. Dakle, Kecko i Daki u pokušaju nepokušanog, osvajanju neosvojivog, sanjanju nedosanjanog – 8/8! Dosta preseravanja, idemo u stilu Rigsa u Murdoha 🙂 Evo parova, kvota 181!

LIVERPUL – NJUKASL GG3+ (2.00)
Očekujem da Liverpul nastavi sa dobrom igrom u napadu. Njukasl nema šta da čeka, mora napasti i osvajati bodove. Golovi su neminovni ovde.


ASTON VILA – SAUTEMPTON 2 i t2 2+ (1.95)

Bar duplo kvalitetniji tim, ne vidim zašto ne bi uzeli sva tri boda pobedom od dva-tri gola razlike. Kvota je sasvim solidna.


BRISTOL ROVER – EKSITER 3+ (2.00)

Pirati će želeti da uigravaju tim za plej-of, a Eksiter juri ulazak u isti, ne vidim zašto i kako da ne bude 3 gola na ovoj utakmici?


KOLČESTER – BARTON 2 (2.10)
Ako negde Pivari ne bi trebali prosipati bodove, onda je to ova utakmica. Volsol im diše za vratom, Kolčester je skoro ispao, mislim da se ne bi trebala dovoditi pobeda Bartona u pitanje ovde.


daki

MK Dons – Brentford 3+ (1.85)

Obe ekipe igraju fudbal bez mnogo kalkulacija. Kvalitet je na strani Brentforda, podigli su formu, imaju dobar napadački potencijal pa pored golova ovde očekujem i dvojku.


Svindon – Česterfild 3+ (1.80)

Obe ekipe imaju bolji napadački deo tima od onog odbrambenog. S jedne strane Ajoze, sa druge Novak i Ibanks-Blajk obećavaju golove.


Piterboro Junajted – Skantorp Junajted 3+ (1.80)

Obe ekipe igraju ofanzivno. Posebno bih naglasio Skantorpovu formu koji igra jako dobro otkad ih je preuzeo Grejem Aleksander. Dvojka mami, ali golove očekujem kao realnost.


Mensfild Taun – Barnet 3+ (1.80)

Dve bezbrižne ekipe u Ligi 2. Pogledajte njihovu formu tj rezultate u poslednje vreme. Nenormalno koliko golova pada. Očekujem ih i u subotu.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply