Kladioničarski kutak – april (5)

Prolazi još jedan utorak,

tiket mi ne ide, al’ moram biti jak!

Pred nama još jedan utorak, 3 niže lige se igraju – praznik! Ukupna kvota je 390, nadamo se što većoj prolaznosti! Srećno!

Volsol – Svindon  1&2-5 (2,10)

Domaćin je podigao formu i u poslednje dve utakmice pobedili su mnogo jače ekipe od Svindona. Sada su u poziciji da se bore za direktan plasman i sudeći po lošoj formi Bartona imaju šanse. Svindon nije dobio poslednjih 5 utakmica i u njima su dali samo 1 gol. Očekujem 2-1 ili 3-1 za domaćina.


Barnsli – Piterboro 1&2-5 (2,50)

Tajksi jure plej-of dok Piterboro nema za šta da igra, ne mogu ni gore ni dole. Osim toga u dobroj su formi i osvajanje Džonsons Pejnt Trofeja je sjajno uticalo na tim. Piterboro ima najbolji napad u ligi pa očekujem tekmu od 3-4 gola ali i pobedu domaćina.


Njuport – Oksford  2&2-5 (2,35)

Oksford igra bolje u gostima to je već svima jasno. Prošle nedelje su ponovo poraženi kod kuće i sigurno će ići na sva 3 boda u Velsu. Njuport je prava ekipa za to jer je u katastrofalnoj formi i sreća za njih što su Jork i Dagenam još lošiji pa ih neće stići. Sve ono što se dešava u Njuportu najavio sam još u avgustu u najavi sezone.


Šefild Venzdej – MK Dons  1&2-5 (2,05)

Venzdej nije dobio posednje dve i rekli bi ste da su u padu forme i bili bi u pravu, ali MK Dons je toliko loš da i ovaj poen iz prošlog kola koji je prekinuo niz poraza je došao nakon što je špic Aleks Revel odbranio penal u 83. minutu. Ne vidim kako mogu do pozitivnog rezultata bilo gde a kamoli na Hilsborou.


dulle

Karlajl Junajted – Luton Taun 1 (2.25)

Ukoliko želi u plej of Karlajl ovu utakmicu mora pobediti. Zanimljivo, Luton je jako dobar u gostima ali ja verujem u motiv i kvalitet domaće ekipe. Vreme je i da taj Karlajl nekog ugazi, ja sam igrao keca, ne vidim u čemu je problem 🙂


Stivenidž – Bristol Rovers 2 (2.00)

Stivenidž apsolutno nema motiva na ovoj utakmici dok Bristolu gori za direktan plasman u Ligu 1! Osim toga mnogo su kvalitetniji tim. Osim pobede gostiju očekujem i golove.


Sledeće 2 tekme ne bih puno obrazlagao, Morekamb i Jork su ekipe koje igraju na golove i tu nema puno filozofiranja. Takođe i njihovi protivnici su po meri.

Kembridž Junajted – Morekamb 3+ (1.85)

Jork Siti – Portsmaut 3+ (1.85)


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply