Kladioničarski kutak – april (4)

Ovaj vikend slavimo momačko veče našeg prijatelja, druga, brata! Šlag na tortu bio bi kladioničarski kutak 8/8, da počastimo ceo ‘Kurjak’! Kvota je 194, jedan lep provod!

P.S. Sale neka je sa srećom!

Džilingem – Port Vejl  1 (2,10)

Džilsima preti Barnsli da ostanu i bez plej-ofa tako da moraju dati sve od sebe da dobiju ovakve utakmice. Vejl je poznat kao domaćinska ekipa što ide u prednost posrnulom domaćinu.


Akrington – Morkamb  1&2-5 (2,05)

Nemilosrdna borba za direktan plasman je u toku. Akrington ima neverovatnu sezonu iznad svih očekivanja i trebali bi da dobiju Morkamb koji je u lošoj formi i nemaju za šta da igraju uopšte, nadam se sa bar 2 gola razlike.


Bristol Rovers – Jeovil  1&2-5 (1,87)

Ista priča kao za Akrington isto gađam 1&2-5. Bristol je kući ubedljiv, a Jeovil ima jedan od nalošijih napada lige. Prognoziram 2-0 ili 3-0.


Portsmut – Plimut  GG (1,92)

Derbi brodogradilišta gde vrlo često pršti od golova. Ovaj put ne mora da pršti 3-3 kao pre koju godinu samo nek  svako da bar po 1.


dulle

Šefild Venzdej – Ipsvič Taun 1 (1.85)

Šefildu gori da pobedi ovu tekmu, jer žele i moraju u plej of! Po igračkom kadru tu im je i mesto. Ipsvič je u lošoj formi a ako dodamo i to da Šefil igra mnogo bolje na svom Hilzborou za mene je ovo kečina.


Brentford – Bristol Siti 3+ (1.75)

Da mogu da biram koje dve ekipe da uparim u duel na kojem očekujem golove to bi trenutno bile ove dve ekipe! Nemaju nikakvih briga, ne mogu puno gore ni dole, a napadi su im jači deo ekipe. Ovde očekujem i više od 3 gola.


Preston Nort End – MK Dons 1 (1.85)

Donsi su dužnici Prestonu kada su bili prošle godine veliki rivali u Ligi 1. Ne verujem da su im to zaboravili i očekujem da im Džo Garner ovaj vikend ispiše povratnu kartu za Ligu 1!

Hartlpul Junajted – Jork Siti 1 (2.10)

Zanima me koji bi domet Hartlpula bio da ih je Krejg Hajnet vodio od početka sezone jer je lik preporodio ekipu. Jork je, uz Dagenam, za klasu lošija ekipa od ostalih u Ligi 2 i u utakmici bez nekog rezultatskog značaja ja očekujem nastavak dobre serije domaćina.


kecko

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply