Kladioničarski kutak – april (2)

Utorak a imamo kladioničarski kutak! Zato što volimo engleze, zato što volimo vanredna kola i zaostale utakmice, zato da prekratimo vreme do vikenda! Ovaj put spremili smo kvotu 120 i nadamo se da ćemo imati više sreće nego za vikend kada smo solidno tipovali – 6/8!

Ako je Crni prizvao kišu, prizvaćemo i mi dobitak!

Srećno saborci iz kladionice!

Barnli – Kardif  1 (1,95)

Kardif je potpuno druga ekipa kada igraju u gostima iako su dobili veliku utakmicu prošle nedelje ne verujem da ovde mogu do pozitivnog rezultata. Takođe mislim da će Klaretsi želeti da uđu u PL kao šampioni, ono što ih krasi u odnosu na rivale u Čempionšipu je disciplina koja može biti presudna u ovakvim utakmicama.


Birmingem – Brajton & Houv  2 (2,40)

Domaćin nije u zavidnoj formi i očekujem da to iskoriste Galebovi. A što da ne probaju da se uključe i u borbu za direktan plasman u PL? Plej-of im je već zagarantovan.


Lids – KPR  GG (1,90)

Dve ekipe koje mogu rasterećeno da igraju fudbal pa očekujem i golove.


dulle

Šefild Venzdej – Blekburn Rovers 1 (2.05)

Šefild je u dobroj formi, vezali su 3 pobede nakon nekoliko slabijih rezultata. Blekburnu ovaj meč skoro ništa ne znači, Forestijeri se vratio u tim Venzdeja i malo je ohladio glavu nakon serije crvenih kartona pa mislim da Roversi nemaju šanse na Hilzborou.


Brentford – Bolton Vonderers 3+ (1.80)

Ovde očekujem da Brentford zapne da definitivno potvrdi svoj opstanak a Boltonovo ispadanje. Očekujem otvorenu utakmicu sa dosta golova jer i jednima i drugima je napad jači deo tima.


Karlajl Junajted – Hartlpul Junajted 1 (1.95)

Karlajlu je ovo zaostali meč. Ako pobede vraćaju se u epicentar borbe za plejof i to bi bio uspeh za ovaj tim. Hartlpul je u dobroj formi, ali domaćin mnogo bolje igra na svom Branton parku a ima i daleko veći motiv pa očekujem njihovu pobedu.


kecko

Pošto je ponuda slabija, da ne bismo imali malu kvotu (ispod 100) u pomoć smo pozvali Dakija! Spavao je, ali on zna kvote i u snu, pa je šeretski odgovorio Bristol Siti – Roteram Junajted GG (1.87). Ako ste ispratili formu ova dva tima znate da Daki ima poentu.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

4 komentara

Leave a Reply