Kladioničarski kutak – april (1)

Počinje april idemo u nove pobede, valjda neće biti aprili li li li i našem tiketu. Lepo kaže stara poslovica ‘Bolje biti ceo život bogat, nego jedan dan siromašan’!

Spremili smo vam prolećnu kvotu od 216 pa izvolite, poslužite se, kladioničarski kutak časti!

Aston Vila – Čelsi  2&2-5 (2,10)

Nemam pojma na šta će da liči Aston Vila bez menadžera jer i tokom njegovog režima su ličili na sve osim na tim. Siguran sam u pobedu Plavaca i skroz je realno da bude 2-3 gola razlike i da Plavci naprave “cleen sheet” pa to i tipujem uz dobru kvotu.


Kolčester Junajted – Milvol 2 (2,00)

Kolčester je sačuvao mrežu u prošlom kolu što je potpuno neverovatno, a da to urade i protiv Milvola bilo bi jednako neverovatno kao da Toma Karadžić svojevoljno napusti mesto predsednika Fubdalskog Saveza Srbije. Verujem u pobedu Milvola uz dosta golova.


Arsenal – Votford  1&2-4 (2,05)

Ovo mi je još jedan siguran par ali zbog jako male kvote morao sam da odigram ovako sa golovima dabih je podigao. Votford je pre manje od mesec dana pobedio Arsenal na Emiratima i izbacio ih iz FA Kupa. Dosta stvari se desilo od tada i očekujem sigurnu pobedu Tobdžija.


Piterboro Junajted – Kru Aleksandra  1&2-5 (2,00)

Piterboro je značajno podigao formu, a Kru se polako oprašta od Lige 1 i sprema za Ligu 2. U poslednjih 19 utakmica imaju samo jednu pobedu i ona je bila na domaćem terenu. Trebalo bi i da prime bar nekoliko golova od raspoloženih domaćina.


dulle

Bolton Vonderers – Reding 3+ (1.95)

Ekipe koje igraju lud fudbal, s tim što Reding i pobeđuje 🙂 Bolton u rasulu ali domaći teren i solidne napadačke opcije garantuju golove. Reding ima jedan od boljih napada u ligi.


 Fulam – MK Dons 3+ (1.80)

Ovde očekujem rat, ali ne tvrdu utakmicu nego jedan vašara šansi. I jednima i drugima gori pod nogama ali Fulamu neuporedivo više jer bio ispadanje u Ligu 1 za njih bio ogroman šok. Pored golova očekujem i pobedu Fulama, pomalo i navijački.


Bristol Rovers – Kravli Taun 3+ (1.85)

Obožavam Bristol ove sezone!Na poslednjih 10 njihovih utakmica palo je 33 gola. To je fudbal kakav volimo. Imaju 2. strelca lige, favoriti su ovde, Kravli može do gola ili dva. Za mene dovoljno da očekujem 3+ i navijam da Bristol uđe u Ligu 1.


 Morekamb – Barnet 3+ (1.85)

Pogledajte blisku istoriju mečeva koje Morakamb igra kod kuće a Barnet u gostima. To su revije golova. Ništa manje ne očekujem i ovde.


kecko

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

2 komentara

  • kvazimodo

    Puno uspeha, ali dajte da se ne brukamo sa Kravlijem…u najnategnutijoj varijanti moze da bude Krauli, ali nije, moj prijatelj, inace Englez zivi tamo bas u tom mestu i izgovara ga Kroli

Leave a Reply